Anyajegyek | Elite Clinic

Bejelentkezés +36 30 955 1798 | +36 30 622 8563


Anyajegyek

Anyajegyszűrés és anyajegy eltávolítás

Az anyajegyszűrés fontossága semmiképpen nem hanyagolható, hiszen a bőrünket érő káros UV-sugárzás még a megfelelő fényvédelem alkalmazása mellett is rendkívül ártalmas lehet. Ezen behatások következtében könnyen bőrdaganat alakulhat ki, ezért érdemes minden nyári időszak után szűrővizsgálatra mennünk. 

Anyajegy eltávolítás
Ha a kezelőorvos az anyajegy eltávolítás szükségességét állapítja meg, a gyanús anyajegyet a lehető leghamarabb el kell távolítani sebészeti úton. Ez megtörténhet akkor, ha orvosunk rosszindulatú elváltozást észlel, de akkor is, ha mindennapi tevékenységeink során jelent zavaró tényezőt valamelyik anyajegyünk, hiszen felsértésükkel könnyen rosszindulatúvá válhatnak. Anyajegy eltávolítást esztétikai okokból is gyakran végeznek akkor, ha a szakorvos nem állapít meg kizáró tényezőt. 

Az anyajegyszűrést a bőrgyógyász egy dermatoszkóp nevű műszerrel végzi, ami tulajdonképpen egy  nagyító. Használatával láthatóvá válik az anyajegy szerkezete, és ezáltal  nagyban megkönnyíti a rosszindulatú daganatok, illetve azon anyajegyek kiszűrését, amik a későbbiekben esetleges rosszindulatúvá válásukkal rizikót jelenthetnek. Ezeket az anyajegyeket érdemes mihamarabb eltávolítani.

Térkép

Elérhetőség

Elite Clinic cím 4026 Debrecen, Bem tér 9. 
Elite Clinic telefonszám +36 30 955 1798
+36 30 622 8563
Elite Clinic email cím recepcio@eliteclinic.hu

 

Elite Clinic Google Plus oldala  Az Elite Clinic Facebook oldala

Kapcsolat