Friss | Elite Clinic

Bejelentkezés +36 52 794 229 | +36 52 794 259 | +36 30 955 1798 | +36 30 622 8563

Friss

Dr. Rybaltovszki Henrik artroszkópiás műtét közben
Gyerekként repülőgép-modelleket rakott össze, szabad idejében ma is fúr, hegeszt, nyáron kerti grillt álmodott s készített, ám valójában a kreativitása közel sem merül ki ezekben a tevékenységekben. Dr. Rybaltovszki Henrik közgazdásznak készült, ám szerencsére gimnáziumi padtársa az orvosira ment, és ő vele tartott.
Artroszkópos porc helyreállító műtét az Elite Clinic Magánklinikán, Dr. Rybaltovszky Henrik vezetésével
A sérült vagy kopott porc helyreállítása kapcsán alkalmazott technikák célja a normálishoz közelítő ízületi funkció hosszú távú, fájdalommentes visszaállítása úgy, hogy a regeneráció során az ízületi porchoz hasonló struktúrájú és teherbírású szövet jöjjön létre.
A mozgásszervi megbetegedésekkel gyakran találkozhatunk a mindennapok során, mivel a lakosság körülbelül 15-20 százalékát érintik. Féligazság, hogy ezek a betegségek úgyis mindenkit elérnek majd, az pedig tévhit, hogy tenni ellenük semmit nem lehet!
Artrózis - Az ízületeink is velünk öregednek
A 60 évesnél idősebbek közül minden tizenkettedik embert érint az artrózis, ami az ízületek gyulladását, valamint az ízületi porc fokozatos lebontását, végső esetben elvesztését okozza. Van lehetőség tenni ellene!
Lézeres körömgomba kezelés Debrecen
A körömgomba Magyarországon népbetegségnek számít. Előfordulásának esélye az életkorral együtt nő minden ember esetében. Miért fordul elő ennyire gyakran ez a fertőzés és hogyan kezelhető a leghatékonyabban? Erről kérdeztük meg Dr. Almádi Tamást, az Elite Clinic Magánklinika bőrgyógyászát.
A legtöbb ember tudja, hogy a sportolás nagyban hozzájárul szívünk egészségének visszanyeréséhez és fenntartásához. Felmerül azonban a kérdés: vajon mindegyik sport ugyanolyan hasznos a szívünknek?
Magyarországon mintegy 3,5 millió felnőttet érint a magas vérnyomás, vagyis a hipertónia, mégis alig tudunk róla valamit.
Minden, amit tudni akartál a lézeres szőrtelenítésről
Ma már egyre nagyobb teret hódít magának a tartós lézeres szőrtelenítés. Ez nem véletlen, hiszen a legtartósabb, esztétikailag legkielégítőbb eredményt a klinikai körülmények között végzett lézeres szőrtelenítéssel lehet elérni
Különösen veszélyes a szívbetegekre a nyári meleg
Ezekben a napsütéses és magas hőfoktól terhes napokban különösen oda kell figyelniük magukra a szívbetegeknek és cukorbetegeknek, hiszen az ő egészségük számára még sokkal nagyobb terhet jelent ez az időjárás - erre hívja fel a figyelmet Dr. Fülöp Tibor, az Elite Clinic Magánklinika kardiológus-diabetológus szakorvosa.
Miért fontos a megfelelő fényvédelem?
Mi történik a bőrünkkel a barnulás során és a leégéskor? Mit kell tennünk a megfelelő fényvédelem érdekében? Hogyan válasszunk vényvédő krémet? Mik azok az aranyszabályok, amelyeket be kell tartanunk a nyaralás során, hogy megóvjuk a bőrünket a korai öregedéstől és a melanóma kialakulásától?

Oldalak

Térkép

Elérhetőség

Elite Clinic cím 4026 Debrecen, Bem tér 9. 
Elite Clinic telefonszám +36 52 794 229
+36 52 794 259
+36 30 622 8563
Elite Clinic email cím recepcio@eliteclinic.hu

 

Elite Clinic Google Plus oldala  Az Elite Clinic Facebook oldala

Kapcsolat