Friss | Elite Clinic

Bejelentkezés +36 30 955 1798 | +36 30 622 8563


Friss

Kutzora Edina műtét után az Elite Clinic Magánklinikán
Hosszú évek óta komoly fájdalmakkal élte hétköznapjait Kutzora Edina énekesnő, míg végül az orvosi beavatkozás mellett döntött. A Yonderboi egykori, az Erik Sumo Band Band jelenlegi énekesnője csípőproblémája miatt fordult Prof. Csernátony Zoltán ortopéd sebészhez, aki a kevéssé ismert Lipogems módszerrel végzett kezelést nála.
Idős pár boldogan kirándul a hegyekben
Függetlenül attól, hogy csípő porckopás miatt épp most keresi a kezelési lehetőségeket, vagy már döntött a csípőprotézis műtétje mellett, Dr. Rybaltovszki Henrik ortopéd sebész segít megérteni a csípőprotézis beültetés előnyeit és korlátait.
A körömgomba kezelés leghatásosabb módja a lézeres kezelés
A köröm gombás fertőzése a leggyakoribb körömbetegség. A köröm rendellenességeinek mintegy 50 %-át teszik ki. Az átlag populáció 4-8 %-át érinti világszerte. A cukorbetegség, időskor, szív-, érrendszeri betegség, rossz keringési viszonyok, korábbi körömsérülések, csökkent immunvédekezés rizikófaktort jelentenek.
Koronavírus PCR teszt Debrecenben
Az Abbott Panbio Covid-19 antigén gyorsteszt a koronavírus fertőzés korai stádiumában alkalmas a vírus jelenlétének, ezáltal a fertőzöttség tényének kimutatására 15-20 percen belül.
Koronavírus gyorszteszt Debrecenben
Klinikánkon elkezdtük a SARS-CoV-2 koronavírus gyorstesztek elvégzését a lakosság és igény szerint cégek részére
A köznevelésben tanuló gyermekek és a munkájukat végző pedagógusok közvetve több millió állampolgárral vannak napi szintű kapcsolatban. Ezért az esetükben különösen fontos a koronavírus elleni védekezés minél hatékonyabb megszervezése.
Visszérműtét után szabadabb a mozgás
Az alsóvégtagi visszeresség népbetegség. A visszérbetegek száma az életkor előrehaladtával nő és ugyan már fiatal korban is megjelenik, de mégis a középkorúak és főleg az idősebb korosztály betegsége.
A ráncok kezelésének számos lehetősége van
Szokták mondani, hogy a ránc az érettség és bölcsesség jele, sőt sokak szerint kimondottan szexi néhány apró szarkaláb, de a többség azért igyekszik elkerülni. Összegyűjtöttünk jónéhány módszert, olvasson tovább!
Újra megnyílnak szakrendeléseink és visszatér az élet a régi kerékvágásba
A jelenlegi járványügyi helyzetben az egészségügyi intézményekre vonatkozó korlátozó intézkedéseket klinikánkon is szükséges volt bevezetni.

Oldalak

Térkép

Elérhetőség

Elite Clinic cím 4026 Debrecen, Bem tér 9. 
Elite Clinic telefonszám +36 30 955 1798
+36 30 622 8563
Elite Clinic email cím recepcio@eliteclinic.hu

 

Elite Clinic Google Plus oldala  Az Elite Clinic Facebook oldala

Kapcsolat