Friss | Elite Clinic

Bejelentkezés +36 30 955 1798 | +36 30 622 8563


Friss

Keresztszalag műtét artroszkópos technikával Debrecenben
Az LCA sérülések leggyakrabban olyan sportok során fordulnak elő, amelyek hirtelen megállásokkal és irányváltásokkal járnak - ilyenek például a labdarúgás, kosárlabda, a kézilabda vagy a síelés.
A körömgomba kezelés leghatásosabb módja a lézeres kezelés
A köröm gombás fertőzése a leggyakoribb körömbetegség. A köröm rendellenességeinek mintegy 50 %-át teszik ki. Az átlag populáció 4-8 %-át érinti világszerte. A cukorbetegség, időskor, szív-, érrendszeri betegség, rossz keringési viszonyok, korábbi körömsérülések, csökkent immunvédekezés rizikófaktort jelentenek.
Koronavírus PCR teszt Debrecenben
Az Abbott Panbio Covid-19 antigén gyorsteszt a koronavírus fertőzés korai stádiumában alkalmas a vírus jelenlétének, ezáltal a fertőzöttség tényének kimutatására 15-20 percen belül.
Koronavírus gyorszteszt Debrecenben
Klinikánkon elkezdtük a SARS-CoV-2 koronavírus gyorstesztek elvégzését a lakosság és igény szerint cégek részére
A köznevelésben tanuló gyermekek és a munkájukat végző pedagógusok közvetve több millió állampolgárral vannak napi szintű kapcsolatban. Ezért az esetükben különösen fontos a koronavírus elleni védekezés minél hatékonyabb megszervezése.
Visszérműtét után szabadabb a mozgás
Az alsóvégtagi visszeresség népbetegség. A visszérbetegek száma az életkor előrehaladtával nő és ugyan már fiatal korban is megjelenik, de mégis a középkorúak és főleg az idősebb korosztály betegsége.
A ráncok kezelésének számos lehetősége van
Szokták mondani, hogy a ránc az érettség és bölcsesség jele, sőt sokak szerint kimondottan szexi néhány apró szarkaláb, de a többség azért igyekszik elkerülni. Összegyűjtöttünk jónéhány módszert, olvasson tovább!
Újra megnyílnak szakrendeléseink és visszatér az élet a régi kerékvágásba
A jelenlegi járványügyi helyzetben az egészségügyi intézményekre vonatkozó korlátozó intézkedéseket klinikánkon is szükséges volt bevezetni.
Az Elite Clinic Magánklinika hivatalos tájékozatója az elmúlt időszakban történt vírusos fertőzésekkel kapcsolatosan

Oldalak

Térkép

Elérhetőség

Elite Clinic cím 4026 Debrecen, Bem tér 9. 
Elite Clinic telefonszám +36 30 955 1798
+36 30 622 8563
Elite Clinic email cím recepcio@eliteclinic.hu

 

Elite Clinic Google Plus oldala  Az Elite Clinic Facebook oldala

Kapcsolat