Körömgomba kezelése lézerrel | Elite Clinic Magánklinika

Bejelentkezés +36 52 794-229 | +36 52 794-259 | +36 30 955-1798

Biztonságos eljárás a körömgomba ellen

Alattomos kis kórokozó, ami megkeserítheti a mindennapokat elsősorban kinézete miatt. A körömgomba kezelése lézeres eljárással - szemben a gyógyszeres kúrával - mellékhatások nélkül képes jótékony hatást kifejteni.

Körömgomba kezelés

A körömgomba ma népbetegségnek számít, a leggyakoribb gombás fertőzések között. Számos dolog hajlamosíthat rá: zárt cipő, fokozott izzadás, korábbi sérülés, cukorbetegség, keringési zavarok. Nehezen kezelhető, makacs betegség. A helyileg alkalmazott kezelések önmagukban csak igen korai stádiumban hatásosak.

Előrehaladott állapotban, főleg, ha több köröm érintett szájon keresztül szedett gyógyszerre van szükség, azonban a hónapokon keresztül szedett gyógyszereknek számos mellékhatása van (elsősorban a májat károsítják), valamint ezek a szerek számos más gyógyszerrel interakcióba lépnek így csak számos esetben korlátozottan alkalmazhatóak.

Lézeres körömgomba kezelés

Új módszer a körömgomba kezelése lézerrel, mely mindezen mellékhatásoktól mentes, biztonságosan alkalmazható eljárás. A lézeres kezelés Candela készülékkel történik, az Nd:Yag lézer egy speciális beállítását alkalmazzuk erre a célra. Az érintett körmöt, valamint a körömágyat és oldalsó körömredőket is kezeljük. A gyógyuláshoz általában 1­5 kezelés szükséges, ezt a fertőzés mértéke határozza meg alapvetően. A 2 mm-­nél vastagabb körömlemez kezelése általában hatástalan, ezért az ennél vastagabb körmöt meg kell vékonyítani a kezelés előtt. Az eljárás nem igényel érzéstelenítést, a páciens melegséget fog érezni a kezelés alatt. A kezeléseket 4­-6 hetente végezzük. A kezelés sikeressége kb. 3 hónap után ítélhető meg a köröm lassú növekedése miatt.

Konzultáció, előjegyzés

Az alábbi naptárból kiválasztva tudja időpont foglalási igényét jelezni!

Forduljon bátran szakértőinkhez kérdéseivel.
A megkeresést diszkréten kezeljük.

Vélemények

Megszeretném köszöni doktor úrnak az új melleimet amit felvarrással varázsolt újjá. Bármit felvehetek nagyon jól érzem magam, és hatalmas önbizalmat ad, mindenkinek ajánlom megéri.

Ildikó

Én meg szeretném köszönni doktor úrnak ezeket a csodalatos új füleket, 21 évi almomat teljesítette...Csak ajánlani tudom mindenkinek!! Teljes szívből köszönöm!

Lang Orsolya

A Világ Legjobb Plasztikai Sebésze a Dr.Úr. Minden tökéletes nála garantáltan ( a kezelés, az eredmény, a szolgáltatás, ellátás, emberség, kedvesség felsőfokon maga a minőség )... :) Én imádom és csak is hozzá, bármikor!!! :)

Mohamed Fatima

Szeretnék köszönetet mondani a Doktor Úrnak és csapatának! Nekem két szépészeti beavatkozásom volt, egy mellnagyobbítás és egy hasplasztikám, zsírleszívással! Mindkettő tökéletesre sikerült! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Megváltozott az életem! Örök hála érte!!!

Nagy Renáta

Térkép

Elérhetőség

Elite Clinic cím 4026 Debrecen, Bem tér 9. 
Elite Clinic telefonszám +36 52 794-229
+36 52 794-259
+36 30 955-1798 
Elite Clinic email cím recepcio@eliteclinic.hu

 

Elite Clinic Google Plus oldala  Az Elite Clinic Facebook oldala

Kapcsolat