Így szabadulhat meg a szeplőtől, májfoltoktól és a gyulladás utáni barna foltoktól | Elite Clinic

Bejelentkezés +36 30 955 1798 | +36 30 622 8563


Így szabadulhat meg a szeplőtől, májfoltoktól és a gyulladás utáni barna foltoktól

Napfény, női nemi hormonok, illetve genetikai tényezők játszanak közre a különböző pigment rendellenességek kialakulásában. Valakinek kifejezetten tetszik, másokat nem érdekel, megint mások viszont szabadulnának tőle. Ez utóbbi csoportnak jó híreink vannak!

Szeplők, pigment foltok eltávolítása fájdalommentes lézeres kezeléssel DebrecenbenEzek lehetnek szeplők, gyulladást követően kialakult barna foltok, illetve májfoltok. Okuk a bőr felső rétegében felhalmozódó nagyobb mennyiségű pigmenttartalom.

Májfoltok terhességben fiziológiásan is megjelennek, illetve ösztrogén tartalmú fogamzásgátlót szedő nőknél gyakrabban láthatjuk őket, leggyakrabban az arcot, homlokot érinti. Makacs, nehezen kezelhető elváltozás. Szeplők szintén az arcon, illetve idősebb egyének kézhátán láthatóak leggyakrabban.

A legeredményesebb kezelési módszerük a lézeres eltávolítás. A kisebb, jól körül írt bőrhibák kezelése Nd:Yag lézerrel történik, melynek célpontjai a bőrben található pigmentszemcsék. Klinikánkon több ilyen típusú lézerkészülék is rendelkezésre áll, a Bison Lucid Q­PTP, illetve a Candela készülékekkel egyaránt kezelhetőek ezek a bőrhibák. A nagyobb, diffúz elváltozások kezelésére a Syneron Emax készülék alkalmas. Ez a készülék rádiófrekvenciával kombinált villanófényt használ, melynek rejuvenációs programja a bőrfiatalítás mellett egyaránt hatásos diffúz pigment, illetve ér eredetű bőrhibák korrekciójára. A kezelések előtt nem szükséges külön érzéstelenítés, de szükség esetén alkalmazhatóak érzéstelenítő krémek, gélek.

A kezelést követően ideglenesen bőrpír jelentkezik, a kezelt elváltozások először sötétebbé válnak, majd később fokozatosan lehámlanak. A tartós eredmény eléréséhez ezen bőrhibák nagy recidivahajlama miatt a kezelést követően, és a későbbiekben is nagy figyelmet kell fordítani a fokozott fényvédelemre.

 

3D séta - Elite Clinic Magánklinika

Konzultáció, előjegyzés

Az alábbi naptárból kiválasztva tudja időpont foglalási igényét jelezni!

Forduljon bátran szakértőinkhez kérdéseivel.
A megkeresést diszkréten kezeljük.

Vélemények

Tisztelt Eliteclinic!
Megszeretném köszönni a legjobb ellátást, és a csodálatos végeredményt :)
Kettő műtéten is átestem ( mellnagyobbítás, és orrplasztika) ... mind a kettő megváltoztatta az életemet, és ezt Önöknek köszönhetem (illetve a legprecízebb kezű Dr. Úrnak) :)
Az életem teljesmértékben megváltozott!
És bebizonyosodott, hogy az ár egyenesenarányos a Minőséggel!
Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Ha változtatni szeretnél a külsődön, hogy elégedetten nézz a tükörbe nap, mint nap, akkor a legjobb helyen... csak is az ő kezeik között... ;)
Nekem sikerült!
És Tisztaszívből köszönöm Önöknek!
Tisztelettel,
Kiss Virág

Kiss Virág

Megszeretném köszöni doktor úrnak az új melleimet amit felvarrással varázsolt újjá. Bármit felvehetek nagyon jól érzem magam, és hatalmas önbizalmat ad, mindenkinek ajánlom megéri.

Ildikó

Én meg szeretném köszönni doktor úrnak ezeket a csodalatos új füleket, 21 évi almomat teljesítette...Csak ajánlani tudom mindenkinek!! Teljes szívből köszönöm!

Lang Orsolya

A Világ Legjobb Plasztikai Sebésze a Dr.Úr. Minden tökéletes nála garantáltan ( a kezelés, az eredmény, a szolgáltatás, ellátás, emberség, kedvesség felsőfokon maga a minőség )... :) Én imádom és csak is hozzá, bármikor!!! :)

Mohamed Fatima

Szeretnék köszönetet mondani a Doktor Úrnak és csapatának! Nekem két szépészeti beavatkozásom volt, egy mellnagyobbítás és egy hasplasztikám, zsírleszívással! Mindkettő tökéletesre sikerült! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Megváltozott az életem! Örök hála érte!!!

Nagy Renáta

Térkép

Elérhetőség

Elite Clinic cím 4026 Debrecen, Bem tér 9. 
Elite Clinic telefonszám +36 30 955 1798
+36 30 622 8563
Elite Clinic email cím recepcio@eliteclinic.hu

 

Elite Clinic Google Plus oldala  Az Elite Clinic Facebook oldala

Kapcsolat