Így szabadulhat meg a szeplőtől, májfoltoktól és a gyulladás utáni barna foltoktól | Elite Clinic

Bejelentkezés +36 52 794-229 | +36 52 794-259 | +36 30 955-1798

Így szabadulhat meg a szeplőtől, májfoltoktól és a gyulladás utáni barna foltoktól

Ezek lehetnek szeplők, gyulladást követően kialakult barna foltok, illetve májfoltok. Okuk a bőr felső rétegében felhalmozódó nagyobb mennyiségű pigmenttartalom.

Májfoltok terhességben fiziológiásan is megjelennek, illetve ösztrogén tartalmú fogamzásgátlót szedő nőknél gyakrabban láthatjuk őket, leggyakrabban az arcot, homlokot érinti. Makacs, nehezen kezelhető elváltozás. Szeplők szintén az arcon, illetve idősebb egyének kézhátán láthatóak leggyakrabban.

A legeredményesebb kezelési módszerük a lézeres eltávolítás. A kisebb, jól körül írt bőrhibák kezelése Nd:Yag lézerrel történik, melynek célpontjai a bőrben található pigmentszemcsék. Klinikánkon több ilyen típusú lézerkészülék is rendelkezésre áll, a Bison Lucid Q­PTP, illetve a Candela készülékekkel egyaránt kezelhetőek ezek a bőrhibák. A nagyobb, diffúz elváltozások kezelésére a Syneron Emax készülék alkalmas. Ez a készülék rádiófrekvenciával kombinált villanófényt használ, melynek rejuvenációs programja a bőrfiatalítás mellett egyaránt hatásos diffúz pigment, illetve ér eredetű bőrhibák korrekciójára. A kezelések előtt nem szükséges külön érzéstelenítés, de szükség esetén alkalmazhatóak érzéstelenítő krémek, gélek.

A kezelést követően ideglenesen bőrpír jelentkezik, a kezelt elváltozások először sötétebbé válnak, majd később fokozatosan lehámlanak. A tartós eredmény eléréséhez ezen bőrhibák nagy recidivahajlama miatt a kezelést követően, és a későbbiekben is nagy figyelmet kell fordítani a fokozott fényvédelemre.

 

3D séta - Elite Clinic Magánklinika

Konzultáció, előjegyzés

Az alábbi naptárból kiválasztva tudja időpont foglalási igényét jelezni!

Forduljon bátran szakértőinkhez kérdéseivel.
A megkeresést diszkréten kezeljük.

Vélemények

Megszeretném köszöni doktor úrnak az új melleimet amit felvarrással varázsolt újjá. Bármit felvehetek nagyon jól érzem magam, és hatalmas önbizalmat ad, mindenkinek ajánlom megéri.

Ildikó

Én meg szeretném köszönni doktor úrnak ezeket a csodalatos új füleket, 21 évi almomat teljesítette...Csak ajánlani tudom mindenkinek!! Teljes szívből köszönöm!

Lang Orsolya

A Világ Legjobb Plasztikai Sebésze a Dr.Úr. Minden tökéletes nála garantáltan ( a kezelés, az eredmény, a szolgáltatás, ellátás, emberség, kedvesség felsőfokon maga a minőség )... :) Én imádom és csak is hozzá, bármikor!!! :)

Mohamed Fatima

Szeretnék köszönetet mondani a Doktor Úrnak és csapatának! Nekem két szépészeti beavatkozásom volt, egy mellnagyobbítás és egy hasplasztikám, zsírleszívással! Mindkettő tökéletesre sikerült! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Megváltozott az életem! Örök hála érte!!!

Nagy Renáta

Térkép

Elérhetőség

Elite Clinic cím 4026 Debrecen, Bem tér 9. 
Elite Clinic telefonszám +36 52 794-229
+36 52 794-259
+36 30 955-1798 
Elite Clinic email cím recepcio@eliteclinic.hu

 

Elite Clinic Google Plus oldala  Az Elite Clinic Facebook oldala

Kapcsolat