Kulcskérdés a szőrtelenítés kapcsán: lézer vagy villanófény? | Elite Clinic

Bejelentkezés +36 30 955 1798 | +36 30 622 8563


Kulcskérdés a szőrtelenítés kapcsán: lézer vagy villanófény?

Napjainkban egyre többen választják a tartós szőrtelenítési eljárások között kedvelt és elterjedt lézeres és villanófényes eszközökkel történő esztétikai beavatkozásokat. Ezen fényt kibocsájtó készülékek a tartós szőrzet-eltávolítás érdekében a szőrszálhoz és a hozzá kapcsolódó szőrtüszőhöz vezetik a fényenergiát. A szőrtüszőben melanin nevű festékanyag termelődik, ami a szőrszál színét adja. A melanint termelő sejtek a célpontjai a fényterápiás kezelésnek. A nagyenergiájú fénysugár hatására a szűrtüsző felforr és elpusztul, így gátolva meg a későbbi szőrnövekedést. A kezelés eredményeként a szőrmennyiség fokozatos csökkenése figyelhető meg.

A lézeres vagy a villanófényes?

Sokan nem tudják eldönteni, hogy az esztétikai szolgáltatók megannyi hirdetése közül, mely szőrtelenítési eljárást válasszák. Gyakori kérdésnek számít, hogy melyik kezelés a jobb?  

Lézeres szőrtelenítés Debrecenben

Először sajnos a páciensek nagytöbbsége a pénztárcakímélőbb villanófényes eljárásra voksol, mellyel csak átmeneti megoldást érhetnek el. A kezelés ugyan fájdalommentes, nem igényel sok időt, de hosszútávon nem hozza a várt eredményt, a szőrnövekedés csak lelassul, nem szűnik meg. További hátránya, hogy a szőrtüsző mellett a környező szövetek is károsodhatnak, így nem várt mellékhatások, mint pigmentációs zavar és égési sérülés következhet be.

Ellentétben a fentiekkel, a lézerrel történő szőrtelenítés hosszútávon sokkal hatékonyabb befektetésnek bizonyul a szépülni vágyó páciensek számára. A lézeres kezelések során a szőrtüsző sejtjei célzottan pusztulnak el. A szelektív hatás miatt a környező szöveteket a lézer energiája nem károsítja, a kezelt szőrszál többé nem nő vissza.

A szőrtelenítés sikerének záloga tehát a speciálisan, erre a célra kifejlesztett lézertechnológia használata, melyre a legalkalmasabb az Alexandrite (755 nm) lézer. Klinikánk a hatékonyság és az elégedettség érdekében a legmodernebb és leghatásosabb lézertechnológiájú Syneron Candela Gentle Max Pro készülékkel bővítette lézerparkját. Ez egy olyan Alexandrite lézerberendezés, amely 755 nm hullámhosszon, kifejezetten a szőrszálakat célozza meg és pusztítja el, így érve el hatékony eredményt.

Milyen előnyökkel rendelkezik a Syneron Candela lézerkészülék más lézeres szőrtelenítő gépekkel szemben?

Hatékony szőrtelenítési eljárás: a 755 nm hullámhosszúságú Alexandrite lézer a leghatékonyabb olyan eszköz, mely alkalmas szőrtelenítésre világos és sötétebb bőrű páciensek számára is.

Gyorsabb kezelések: A 18 mm-es spot méretnek köszönhetően a kezelési idő jelentősen lecsökken, hiszen a szőrteleníteni kívánt területen csak egyszer kell végighaladni a kezelőfejjel. A megfelelő spotméretnek köszönhetően a nehezen elérhető területeket is könnyedén tudjuk kezelni.

Maximális komfortérzet a kezelések során: Az egyedülálló beépített DCD (Dinamikus Hűtő Eszköz) és ACC rendszereknek köszönhetően az eszköz olyan elő és utóhűtést biztosít, melynek köszönhetően a betegek fájdalomérzete csökken, a kezelés nem, vagy csak alig okoz kellemetlen érzést. 

A szőrtelenítési eljáráson túl a páciensek pigment és ér eredetű elváltozásait is van lehetőségünk kezelni, hiszen ez az egyedülálló lézer rendszer két különálló lézer generátort tartalmaz; egy Alexandrit-ot és egy Nd:YAG-ot (1064 nm), melyek együttes alkalmazásával teljes körű esztétikai beavatkozást tudunk biztosítani pácienseink számára

Számunkra a legfontosabb a vendégeink elégedettsége, így a legmodernebb technikai háttérrel, magas szakmai színvonallal, exkluzív környezetben várjuk a szépülni vágyókat!

 

 

3D séta - Elite Clinic Magánklinika

Konzultáció, előjegyzés

Az alábbi naptárból kiválasztva tudja időpont foglalási igényét jelezni!

Forduljon bátran szakértőinkhez kérdéseivel.
A megkeresést diszkréten kezeljük.

Vélemények

Tisztelt Eliteclinic!
Megszeretném köszönni a legjobb ellátást, és a csodálatos végeredményt :)
Kettő műtéten is átestem ( mellnagyobbítás, és orrplasztika) ... mind a kettő megváltoztatta az életemet, és ezt Önöknek köszönhetem (illetve a legprecízebb kezű Dr. Úrnak) :)
Az életem teljesmértékben megváltozott!
És bebizonyosodott, hogy az ár egyenesenarányos a Minőséggel!
Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Ha változtatni szeretnél a külsődön, hogy elégedetten nézz a tükörbe nap, mint nap, akkor a legjobb helyen... csak is az ő kezeik között... ;)
Nekem sikerült!
És Tisztaszívből köszönöm Önöknek!
Tisztelettel,
Kiss Virág

Kiss Virág

Megszeretném köszöni doktor úrnak az új melleimet amit felvarrással varázsolt újjá. Bármit felvehetek nagyon jól érzem magam, és hatalmas önbizalmat ad, mindenkinek ajánlom megéri.

Ildikó

Én meg szeretném köszönni doktor úrnak ezeket a csodalatos új füleket, 21 évi almomat teljesítette...Csak ajánlani tudom mindenkinek!! Teljes szívből köszönöm!

Lang Orsolya

A Világ Legjobb Plasztikai Sebésze a Dr.Úr. Minden tökéletes nála garantáltan ( a kezelés, az eredmény, a szolgáltatás, ellátás, emberség, kedvesség felsőfokon maga a minőség )... :) Én imádom és csak is hozzá, bármikor!!! :)

Mohamed Fatima

Szeretnék köszönetet mondani a Doktor Úrnak és csapatának! Nekem két szépészeti beavatkozásom volt, egy mellnagyobbítás és egy hasplasztikám, zsírleszívással! Mindkettő tökéletesre sikerült! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Megváltozott az életem! Örök hála érte!!!

Nagy Renáta

Térkép

Elérhetőség

Elite Clinic cím 4026 Debrecen, Bem tér 9. 
Elite Clinic telefonszám +36 30 955 1798
+36 30 622 8563
Elite Clinic email cím recepcio@eliteclinic.hu

 

Elite Clinic Google Plus oldala  Az Elite Clinic Facebook oldala

Kapcsolat