Már klinikánkon is elérhető a koronavírus fertőzőttségi gyorsteszt | Elite Clinic

Bejelentkezés +36 30 955 1798 | +36 30 622 8563


Már klinikánkon is elérhető a koronavírus fertőzőttségi gyorsteszt

Az Abbott Panbio Covid-19 antigén gyorsteszt a koronavírus fertőzés korai stádiumában alkalmas a vírus jelenlétének, ezáltal a fertőzöttség tényének kimutatására.

A mintavételi eljárás menete megegyezik az un. PCR-tesztek mintavételével, mely az orr-garat járatból vékony pálcára applikált tamponnal történik. A gyorsteszt eredménye 15-20 perc elteltével leolvasható. 

A teszt érzékenysége 93,3% pontosságú, specificitása, azaz kifejezetten és csak a Covid-19 koronavírus jelenlétére jellemzően 99,4%.

Fals negatív eredmény – ahogyan a PCR vizsgálatoknál is – előfordulhat. Ilyen esetben a vizsgálat eredményét a koronavírus fertőzésre jellemző tünetekkel egyetemben szükséges értékelni. Amennyiben negatív teszteredmény mellett gyanús tünetek állnak fenn, úgy kiegészítő PCR vizsgálatra is szükség van. Pozitív eredményt nem kell megerősíteni. Ilyenkor a tünetektől függően otthoni izoláció vagy kifejezett tünetek esetén kórházi kezelés szükséges. 

Pozitív antigén gyorsteszt eredményéről feltétlenül értesítse háziorvosát! Az Abbott Panbio Covid-19 Antigén gyorsteszt költsége 15 000 Ft egyszeri alkalommal végzett vizsgálat esetén.

A teszt elvégzéséhez időpontfoglalás szükséges a +36 30 955 1798 telefonszámon munkanapokon 7:30 és 18:00 között.

Részletes tájékoztató (PDF)

 

Konzultáció, előjegyzés

Az alábbi naptárból kiválasztva tudja időpont foglalási igényét jelezni!

Forduljon bátran szakértőinkhez kérdéseivel.
A megkeresést diszkréten kezeljük.

Vélemények

Tisztelt Eliteclinic!
Megszeretném köszönni a legjobb ellátást, és a csodálatos végeredményt :)
Kettő műtéten is átestem ( mellnagyobbítás, és orrplasztika) ... mind a kettő megváltoztatta az életemet, és ezt Önöknek köszönhetem (illetve a legprecízebb kezű Dr. Úrnak) :)
Az életem teljesmértékben megváltozott!
És bebizonyosodott, hogy az ár egyenesenarányos a Minőséggel!
Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Ha változtatni szeretnél a külsődön, hogy elégedetten nézz a tükörbe nap, mint nap, akkor a legjobb helyen... csak is az ő kezeik között... ;)
Nekem sikerült!
És Tisztaszívből köszönöm Önöknek!
Tisztelettel,
Kiss Virág

Kiss Virág

Megszeretném köszöni doktor úrnak az új melleimet amit felvarrással varázsolt újjá. Bármit felvehetek nagyon jól érzem magam, és hatalmas önbizalmat ad, mindenkinek ajánlom megéri.

Ildikó

Én meg szeretném köszönni doktor úrnak ezeket a csodalatos új füleket, 21 évi almomat teljesítette...Csak ajánlani tudom mindenkinek!! Teljes szívből köszönöm!

Lang Orsolya

A Világ Legjobb Plasztikai Sebésze a Dr.Úr. Minden tökéletes nála garantáltan ( a kezelés, az eredmény, a szolgáltatás, ellátás, emberség, kedvesség felsőfokon maga a minőség )... :) Én imádom és csak is hozzá, bármikor!!! :)

Mohamed Fatima

Szeretnék köszönetet mondani a Doktor Úrnak és csapatának! Nekem két szépészeti beavatkozásom volt, egy mellnagyobbítás és egy hasplasztikám, zsírleszívással! Mindkettő tökéletesre sikerült! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Megváltozott az életem! Örök hála érte!!!

Nagy Renáta

Térkép

Elérhetőség

Elite Clinic cím 4026 Debrecen, Bem tér 9. 
Elite Clinic telefonszám +36 30 955 1798
+36 30 622 8563
Elite Clinic email cím recepcio@eliteclinic.hu

 

Elite Clinic Google Plus oldala  Az Elite Clinic Facebook oldala

Kapcsolat