Menopauza: van segítség átvészelni | Elite Clinic

Bejelentkezés +36 52 794-229 | +36 52 794-259 | +36 30 955-1798

Menopauza: van segítség átvészelni

A debreceni Elite Clinic szakemberei segítenek a menopauza vagy más nevén klimax, változókor átvészelésében. Szerencsére nem ez az általános, de Dr. Szilvási Ferenc nőgyógyász találkozott már olyan pácienssel, akinek a 40-es évei előtt megérkeztek a menopauza tünetei, amelyek a lelki tünetek, a hőhullámok és rossz közérzet, fáradtság mellett komoly nőgyógyászati panaszokat is okozhatnak.

Menopauza kezelés DebrecenbenKevesebb kollagén

Az idő lassú, könyörtelen múlása működési és szerkezeti változásokat okoz az egész szervezetünkön, így a nemi szervekre is hatással van. A genitáliák szöveteiben a feszesség és hidratáltság elvesztése a hüvely nedvességtartalmának csökkenését okozza. A genitáliák atrófiája, lényegében a sorvadása, és a kollagénrostok fokozatos csökkenése a vagina rugalmasságának elvesztéséhez vezet, és a nyálkahártya, mely dehidratált és kevésbé erezett lesz, vékonyabbá és megereszkedetté válik. A menopauzához közeledve a nők ösztrogénszintjének megváltozása rossz komfortérzetet eredményez, és általános hangulatukra, valamint párkapcsolatukra is negatív hatással van.

A hüvely nedvességtartalmának csökkenése kellemetlen közérzetet, viszketést, szárazságérzést okoz, sőt a szexuális együttlétek során fájdalmas is lehet. Ebben az időszakban vannak olyan betegségek, amelyek gyógyszeres kezelést igényelnek, ugyanakkor lehetőség van a nemi szerveket kívülről és belülről is meggyógyítani, lézeres eljárással. Az innovatív és fájdalommentes technológia visszaadja a vagina feszességét és hidratáltságát a hagyományos műtétek mellékhatásai nélkül – fogalmazott a nőgyógyász.

Modern kori újítás

Dr. Molnár Csaba főorvos hisz abban, hogy a legmagasabb európai követelményeknek megfelelő orvostechnológiai eszközök sok nő baján segíthetnek. – Az intimlézer-technológia egy innovatív, számítógépvezérelt, frakcionált CO2 lézerrel dolgozik, mely a kollagénképződés serkentése által regenerálja az idő múlásával meggyengült rostokat. A vulvovaginális eszközt Európában és Amerikában is szép számmal, eredményesen használják – fogalmazott.

Mint mondta, a frakcionált lézerterápia hasonlít a bőrfiatalító lézerkezelésre, hiszen ott is a kollagénszerkezetet kell újraalkotni. A lézer mikron méretű koagulációs pontokat hoz létre a hámrétegen, így a mikrosérülések helyén elindul az új kollagénállomány képződése.

Az eljárás nagyon kíméletes, ugyanis a lézerfény ­meghatározott távolságonként, pontokban jut a bőrbe. A koagulációs (szövetek kocsonyás összeolvadása) pontok körül a szövetek épen maradnak, így nem egyszerre sérül a hámszövet teljes felülete.

Nemcsak a menopauza idején, de szülést követően is nagy segítség ez a nőknek, amennyiben megsérültek a női szervek, esetleg ­inkontinencia lépett fel. A lézeres kezelés ebben az esetben is helyrehozhatja az életminőséget – mondta dr. Molnár Csaba.

Barak Beáta / HBN Napló

Konzultáció, előjegyzés

Az alábbi naptárból kiválasztva tudja időpont foglalási igényét jelezni!

Forduljon bátran szakértőinkhez kérdéseivel.
A megkeresést diszkréten kezeljük.

Vélemények

Megszeretném köszöni doktor úrnak az új melleimet amit felvarrással varázsolt újjá. Bármit felvehetek nagyon jól érzem magam, és hatalmas önbizalmat ad, mindenkinek ajánlom megéri.

Ildikó

Én meg szeretném köszönni doktor úrnak ezeket a csodalatos új füleket, 21 évi almomat teljesítette...Csak ajánlani tudom mindenkinek!! Teljes szívből köszönöm!

Lang Orsolya

A Világ Legjobb Plasztikai Sebésze a Dr.Úr. Minden tökéletes nála garantáltan ( a kezelés, az eredmény, a szolgáltatás, ellátás, emberség, kedvesség felsőfokon maga a minőség )... :) Én imádom és csak is hozzá, bármikor!!! :)

Mohamed Fatima

Szeretnék köszönetet mondani a Doktor Úrnak és csapatának! Nekem két szépészeti beavatkozásom volt, egy mellnagyobbítás és egy hasplasztikám, zsírleszívással! Mindkettő tökéletesre sikerült! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Megváltozott az életem! Örök hála érte!!!

Nagy Renáta

Térkép

Elérhetőség

Elite Clinic cím 4026 Debrecen, Bem tér 9. 
Elite Clinic telefonszám +36 52 794-229
+36 52 794-259
+36 30 955-1798 
Elite Clinic email cím recepcio@eliteclinic.hu

 

Elite Clinic Google Plus oldala  Az Elite Clinic Facebook oldala

Kapcsolat