A műtőasztalra felmenni még nem tudtam, de lefelé már szinte repültem! | Elite Clinic

Bejelentkezés +36 30 955 1798 | +36 30 622 8563


A műtőasztalra felmenni még nem tudtam, de lefelé már szinte repültem!

3D séta - Elite Clinic Magánklinika

 

Milyen problémával fordult az Elite Clinic magánklinikához?

Csípőízületi problémám volt és műtétre voltam előjegyezve Egerbe, ugyanakkor semmiképpen nem akartam, hogy elfűrészeljék a lábam, ezért kerestem az alternatív megoldásokat. Az öcsém talált rá egy pap társára, akit az azt megelőző héten itt operáltak Lipogems eljárással szintén csípőkopás miatt. Elmondta, hogy miután megoperálták, első nap még két bottal, második nap eggyel, harmadik nap a saját lábán ment misézni. Ekkor vetette fel az öcsém, hogy esetleg én is megpróbálhatnám ezt a kezelést. Eleinte kicsit bizonytalan voltam, mert már annyi helyen jártam kezeltetni a csípőmet, de csak egy éjszaka kellett, míg megért bennem az elhatározás, hogy megpróbáljam.

Hogyan alakultak ki a csípőpanaszai?

Korábban sem tudtam sokat gyalogolni, de 6-7 évvel ezelőtt arra ébredtem, hogy borzalmas fájdalmaim vannak, mintha fúróval fúrnák a jobb csípőcsontomat.  Ettől fogva pedig fokozatosan rosszabb lett: nem tudtam az ágyban megfordulni, rendesen leülni, vagy a lábaimat keresztbe tenni. Két évvel ezelőtt nagyon megerősödtek a fájások, jártam gyógyfürdőbe masszázsra, súlyfürdőre és rengeteg kezelésre, kipróbáltam alternatív gyógymódokat és mindig talpra is állítottak úgy-ahogy, de mindig visszaestem és a végén már a fájdalomcsillapítók sem használtak.

Hogyan emlékszik vissza a Lipogems kezelésre?

A műtét csodálatos volt, a műtőasztalra felmenni még nem tudtam, de lefelé már szinte repültem. Mindkét csípőmet kezelték. Öreg vagyok már, hogy folyamatosan ennyi szenvedéssel éljek, ezért végeztettem el mindkét csípőmön a beavatkozást. A műtét utáni napon még vettem be fájdalomcsillapítót és bottal jártam, de pár napra rá már nem kellett a fájdalomcsillapító és kicsit később a botokat is elhagyhattam. Azóta szobabiciklizek is és bár minimális fájdalmaim még néha vannak, nagyon jól érzem magam!

Konzultáció, előjegyzés

Az alábbi naptárból kiválasztva tudja időpont foglalási igényét jelezni!

Forduljon bátran szakértőinkhez kérdéseivel.
A megkeresést diszkréten kezeljük.

Vélemények

Tisztelt Eliteclinic!
Megszeretném köszönni a legjobb ellátást, és a csodálatos végeredményt :)
Kettő műtéten is átestem ( mellnagyobbítás, és orrplasztika) ... mind a kettő megváltoztatta az életemet, és ezt Önöknek köszönhetem (illetve a legprecízebb kezű Dr. Úrnak) :)
Az életem teljesmértékben megváltozott!
És bebizonyosodott, hogy az ár egyenesenarányos a Minőséggel!
Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Ha változtatni szeretnél a külsődön, hogy elégedetten nézz a tükörbe nap, mint nap, akkor a legjobb helyen... csak is az ő kezeik között... ;)
Nekem sikerült!
És Tisztaszívből köszönöm Önöknek!
Tisztelettel,
Kiss Virág

Kiss Virág

Megszeretném köszöni doktor úrnak az új melleimet amit felvarrással varázsolt újjá. Bármit felvehetek nagyon jól érzem magam, és hatalmas önbizalmat ad, mindenkinek ajánlom megéri.

Ildikó

Én meg szeretném köszönni doktor úrnak ezeket a csodalatos új füleket, 21 évi almomat teljesítette...Csak ajánlani tudom mindenkinek!! Teljes szívből köszönöm!

Lang Orsolya

A Világ Legjobb Plasztikai Sebésze a Dr.Úr. Minden tökéletes nála garantáltan ( a kezelés, az eredmény, a szolgáltatás, ellátás, emberség, kedvesség felsőfokon maga a minőség )... :) Én imádom és csak is hozzá, bármikor!!! :)

Mohamed Fatima

Szeretnék köszönetet mondani a Doktor Úrnak és csapatának! Nekem két szépészeti beavatkozásom volt, egy mellnagyobbítás és egy hasplasztikám, zsírleszívással! Mindkettő tökéletesre sikerült! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Megváltozott az életem! Örök hála érte!!!

Nagy Renáta

Térkép

Elérhetőség

Elite Clinic cím 4026 Debrecen, Bem tér 9. 
Elite Clinic telefonszám +36 30 955 1798
+36 30 622 8563
Elite Clinic email cím recepcio@eliteclinic.hu

 

Elite Clinic Google Plus oldala  Az Elite Clinic Facebook oldala

Kapcsolat