Nagyon régi térdproblémám oldódott meg | Elite Clinic

Bejelentkezés +36 30 955 1798 | +36 30 622 8563


Nagyon régi térdproblémám oldódott meg

3D séta - Elite Clinic Magánklinika

 

Milyen panasszal kereste meg az Elite Clinic magánklinikát?

A térdem elkezdett nagyon fájni. A bal térdem gyerekkorom óta fájt, 6.-os koromban magasat ugrottam és akkor a bal térdemben egy ínszalag elszakadt. Nem volt megfelelően kezelve, ezért gyakran kifordult, problémás volt. Másfél évvel ezelőtt annyira megfájdult a jobb térdem, hogy már járni sem tudtam. Ekkor hallottam a Lipogems eljárásról, ugyanis a falunkbeli főesperes úr szintén itt kezeltette a csípőproblémáját. Amikor láttam őt egy göröngyös úton sétálni, tudtam, hogy nagyon jól sikerült ez a beavatkozás. Az egyik kolléganőm szintén itt kapott kezelést. Az első konzultációt követő 3-4 héten belül meg is történt a beavatkozás.

A beavatkozásra hogyan emlékszik vissza?

Korábban volt egy térdműtétem, kitisztították a fájós jobb térdemet, de nem lett teljesen jó, ezért jöttem ide. A tűszúrásokkal kapcsolatban már nem aggódtam, inkább a hasi zsírszívástól tartottam egy kicsit. Miután megnéztem az interneten a beavatkozást, hozzászoktam a gondolathoz és tudtam, hogy nem fog fájni. Közben a kolléganőm, aki szintén volt itt kezelésen, mindent elmondott részletesen, úgyhogy semmi kétség nem volt bennem, nagyon bátran jöttem. És persze minden jól alakult, nem volt fájdalmas a beavatkozás.

A műtét után milyen változást vett észre?

Mikor a műtét után hazamentem, betartottam a szigorú 4-5 nap pihenést, nem léptem erőteljesen rá, sőt a járókeretemmel mentem mosdóba, konyhába, összességében nagyon keveset jártam. A negyedik héten vettem észre érezhető javulást. Olyan apró dolgoktól kezdve, hogy fel tudtam állni alacsonyabb székről, vagy WC ülőkéről kapaszkodás nélkül.

A beavatkozást megelőzően nem voltam képes sokáig állni. Például leszaggatni a nokedlit csak úgy tudtam, hogy az első adagot leszaggattam, aztán leültem, vártam egy kicsit és utána folytattam. Ez mára jelentősen változott.  Hasonlóképpen, a templomban a „Hiszek egy..-től az „Áldozás”-ig nem bírtam végig állni. Mostmár ez is teljesen problémamentes, akármeddig tudok állni. 

Konzultáció, előjegyzés

Az alábbi naptárból kiválasztva tudja időpont foglalási igényét jelezni!

Forduljon bátran szakértőinkhez kérdéseivel.
A megkeresést diszkréten kezeljük.

Vélemények

Tisztelt Eliteclinic!
Megszeretném köszönni a legjobb ellátást, és a csodálatos végeredményt :)
Kettő műtéten is átestem ( mellnagyobbítás, és orrplasztika) ... mind a kettő megváltoztatta az életemet, és ezt Önöknek köszönhetem (illetve a legprecízebb kezű Dr. Úrnak) :)
Az életem teljesmértékben megváltozott!
És bebizonyosodott, hogy az ár egyenesenarányos a Minőséggel!
Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Ha változtatni szeretnél a külsődön, hogy elégedetten nézz a tükörbe nap, mint nap, akkor a legjobb helyen... csak is az ő kezeik között... ;)
Nekem sikerült!
És Tisztaszívből köszönöm Önöknek!
Tisztelettel,
Kiss Virág

Kiss Virág

Megszeretném köszöni doktor úrnak az új melleimet amit felvarrással varázsolt újjá. Bármit felvehetek nagyon jól érzem magam, és hatalmas önbizalmat ad, mindenkinek ajánlom megéri.

Ildikó

Én meg szeretném köszönni doktor úrnak ezeket a csodalatos új füleket, 21 évi almomat teljesítette...Csak ajánlani tudom mindenkinek!! Teljes szívből köszönöm!

Lang Orsolya

A Világ Legjobb Plasztikai Sebésze a Dr.Úr. Minden tökéletes nála garantáltan ( a kezelés, az eredmény, a szolgáltatás, ellátás, emberség, kedvesség felsőfokon maga a minőség )... :) Én imádom és csak is hozzá, bármikor!!! :)

Mohamed Fatima

Szeretnék köszönetet mondani a Doktor Úrnak és csapatának! Nekem két szépészeti beavatkozásom volt, egy mellnagyobbítás és egy hasplasztikám, zsírleszívással! Mindkettő tökéletesre sikerült! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Megváltozott az életem! Örök hála érte!!!

Nagy Renáta

Térkép

Elérhetőség

Elite Clinic cím 4026 Debrecen, Bem tér 9. 
Elite Clinic telefonszám +36 30 955 1798
+36 30 622 8563
Elite Clinic email cím recepcio@eliteclinic.hu

 

Elite Clinic Google Plus oldala  Az Elite Clinic Facebook oldala

Kapcsolat