Lipogems kezelés Debrecenben | Elite Clinic

Bejelentkezés +36 30 955 1798 | +36 30 622 8563


Lipogems kezelés Debrecenben

3D séta - Elite Clinic Magánklinika

 

Lipogems ortopédiai célú alkalmazása

Az eljárás során a páciensek saját zsírszövetéből kinyert őssejteket ültetünk be a kezelni kívánt területekre – további idegenanyag felhasználása nélkül -, ezzel elősegítve a az érintett területek természetes önregenerálódását.

A Lipogems a zsírszöveten túl nagy számban kapillárisokat tartalmaz, amelyekben pericitáknak nevezett perivasculáris sejtek találhatók. A zsírszövet mechanikus felaprítása révén, a szövet és a sejtek széttagolása következik be, ennek következtében periciták szabadulnak fel, amelyek ezt követően Mezenhimális Őssejtekké alakulnak. Különböző szakosodott sejtekké képesek alakulni, mint pl. a: porc, izom, csont, ín, ínszalag és zsír. A Mezenhimális Őssejtek fékezik a hegesedési folyamatokat, növelik az erezettséget, leállítják az oxigénhiány következtében beálló sejthalál folyamatát és ténylegesen erősítik a szövetek természetes regeneráló képességét. Az LL 37 protein természetes antibiotikum termelése révén, a Mezenhimális Őssejtek gyulladásgátló és baktericid tulajdonsággal rendelkeznek.

Ezen okok miatt a Lipogems a regeneratív orvoslás értékes eszköze, amely számos betegség kezelésében illetve esztétikai kezelésekben széleskörűen alkalmazható.

Az őssejtek átalakulhatnak a szervezet valamennyi szakosodott sejtévé, ami egyedülálló tulajdonság, valamint gyulladásgátló hatásuknak köszönhetően a szövet regenerációnak megfelelő körülményeket teremtenek.

A vékony tűvel végzett zsírleszívás során őssejteket nyerő Lipogems Technológia nagy mennyiségű, milliókban számlált őssejt előállítását teszi lehetővé, ennek köszönhetően a károsodott sejtek rekonstrukcióját megcélozó regenerációs terápiákhoz alkalmazható. Az eddig alkalmazott módszerek nem tették lehetővé a sejtek ilyen nagy számban való elérését, vagy több hetes laboratóriumi körülmények között történő sejttenyésztést igényeltek, ami viszont a klinikai felhasználásukat korlátozta.

A Lipogems eljárás a kiválasztott területről zsírszövet leszívásából, majd rövid előkészítés után a kész készítmény érintett helyre való befecskendezéséből áll. Az átültetett készítmény a szervezet természetes regenerációs folyamatait erősíti. A kezelések végezhetők helyi, vagy az érzékenyebb páciensek esetében intravénás érzéstelenítéssel is. A Lipogems egyik fő előnye az alacsony invazívitása, azonnali jellege (nem áll fenn a laboratóriumban történő sejt poliferáció szüksége), továbbá az egész eljárás kevésbé traumatikus. A Lipogems kezelés nem igényel kórházi tartózkodást, befejezte után a páciens néhány órán belül már haza is
mehet. 

Fő javallatok a Lipogems ortopédiai célú alkalmazására

  • Ízületek és inak degeneratív elváltozásai
  • Enthesopathiák (azaz teniszkönyök, golfkönyök és
    patellacsúcs szindróma)
  • Csont- és porcszövet rekonstrukció

Lipogems kezelés képekben

Lipogems plasztikai sebészeti célú alkalmazása

100%-ban természetes, implantátum nélküli mellnagyobbítás és hatékony anti-aging kezelés

Az eljárás során a páciensek saját zsírszövetéből kinyert őssejteket ültetünk be a kezelni kívánt területekre – további idegenanyag felhasználása nélkül -, ezzel elősegítve a az érintett területek természetes önregenerálódását.

A Lipogems a zsírszöveten túl nagy számban kapillárisokat tartalmaz, amelyekben pericitáknak nevezett perivasculáris sejtek találhatók. A zsírszövet mechanikus felaprítása révén, a szövet és a sejtek széttagolása következik be, ennek következtében periciták szabadulnak fel, amelyek ezt követően Mezenhimális Őssejtekké alakulnak. Különböző szakosodott sejtekké képesek alakulni, mint pl. a: porc, izom, csont, ín, ínszalag és zsír. A Mezenhimális Őssejtek fékezik a hegesedési folyamatokat, növelik az erezettséget, leállítják az oxigénhiány következtében beálló sejthalál folyamatát és ténylegesen erősítik a szövetek természetes regeneráló képességét. Az LL 37 protein természetes antibiotikum termelése révén, a Mezenhimális Őssejtek gyulladásgátló és baktericid tulajdonsággal rendelkeznek.

Ezen okok miatt a Lipogems a regeneratív orvoslás értékes eszköze, amely számos betegség kezelésében illetve esztétikai kezelésekben széleskörűen alkalmazható.

A Lipogems nagy mennyiségű őssejtet tartalmaz, ezáltal testünk különböző részeinek, pl. arcbőr és kézbőr jelentős megújítását és fiatalítását teszi lehetővé. A kezelés kismértékben invazív és azonnali, nincs szükség laboratóriumi körülmények közötti sejt poliferációra, a hatás pedig azonnal látható.

A terápia középkorú emberek számára rendeltetett, akiknél zsírszövettömeg csökkenés, valamint kismértékű szövetösszeomlás és feszesség-vesztés következett be. A kezelés eredménye a fiatalabb arcbőr visszanyerése, az arcforma javítása és a kívánt helyeken a szövet térfogatának növelése.

A módszer nem csak az arcon alkalmazható, hanem mell- és fenéknagyobbításnál, a vádli és a kézfej területén, valamint nehezen gyógyuló sebekre is. Az eljárás a kiválasztott területről zsírszövet leszívásából, majd rövid előkészítés után a kész készítmény bőr alatti szövetbe való befecskendezésből áll.

A Lipogems javítja a vérkeringést, táplál, gyulladásgátló és térfogat növelő. A kezelések végezhetők helyi, vagy az érzékenyebb páciensek esetében intravénás érzéstelenítéssel is. A kezelés után előfordulhat minimális duzzanat, mely 48 órán keresztül fennállhat. 

Előnyök:

  • Saját, feldolgozott zsírszövet-átültetés, kilökődés kockázata nélkül
  • Helyi érzéstelenítés - a kezelés után a páciens hazamehet
  • Nem lép fel duzzanat és véraláfutás
  • A bőr felülete táplált/regenerált
  • Hosszantartó hatás

Térkép

Elérhetőség

Elite Clinic cím 4026 Debrecen, Bem tér 9. 
Elite Clinic telefonszám +36 30 955 1798
+36 30 622 8563
Elite Clinic email cím recepcio@eliteclinic.hu

 

Elite Clinic Google Plus oldala  Az Elite Clinic Facebook oldala

Kapcsolat