A PLASZTIKA 2000 Kft. versenyképességének növelése adaptív technológiai innovációval | Elite Clinic

Bejelentkezés +36 30 955 1798 | +36 30 622 8563


A PLASZTIKA 2000 Kft. versenyképességének növelése adaptív technológiai innovációval

„A PLASZTIKA 2000 Kft. versenyképességének növelése adaptív technológiai innovációval” projekt megvalósításához a PLASZTIKA 2000 Kft. 31,74%-os támogatási intenzitás mellett 15 000 000 forint vissza nem térítendő támogatásban részesült a „A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén” című, GINOP-2.1.8-17 kódszámú pályázati kiíráson. (Projekt azonosítószáma: GINOP-2.1.8-17-2017-01110).

A beszerzendő eszközök: 1 db Terheléses rendszer számítógéppel, 1 db Kardiológiai diagnosztikai eszközcsomag és 1 db Arthroszkópos és laparoszkópos torony.

A terheléses rendszer része, az új HOLTER monitor kifinomult és pontos EKG elemzést tesz lehetővé. Képes a legfontosabb fiziológiai jelek kimutatására, úgy mint az EKG, légzésfrekvencia, szívfrekvencia is. A nagy felbontású értékelő felület nagyban segíti a diagnosztizáló szakorvos munkáját. Az úgynevezett zajmentes felvételek segítségével, a beteg szívverését ábrázoló görbén könnyen felismerhetőek az elváltozások, illetve diagnosztikai hibaszázalék nagyban csökken.

A kardiológiai diagnosztikai eszközcsomag lehetővé teszi a teljes, hibamentes kardiológiai kivizsgálás (szívultrahang, terheléses EKG, holtermonitor rendszer) elvégzését a vállalkozásnál.

Az arthroszkópos és laparoszkópos torony speciális hullámhosszú gerjesztett fénnyel való megvilágításra képes, melynek köszönhetően a berendezés NBI kép készítésére alkalmas, így lehetőség nyílik az eddig szem elől rejtve maradt elváltozások korai felismerésére, a rákos megbetegedések kiszűrésére. Tehát a beszerzett arthroszkópos és laparoszkópos vizsgáló állomás nagy előrelépést jelent a daganatok felismerése, kifejlődésének megelőzése szempontjából. Adott esetben a berendezés segítségével a felismerést követően, ugyanazon vizsgálat során lehetőség nyílik az elváltozások többféle módon történő eltávolítására, és további lépésben az eltávolított szövet szövettani értékelésére is.

A beszerzett eszközök újszerűek a cég számára, tehát adaptív innováció jön létre, amely fontos a gazdasági előrehaladásban, a cég új, komplexebb szolgáltatásainak létrejöttében. 

A projekt fizikai befejezésére 2018. október 17-én került sor. 

 

Térkép

Elérhetőség

Elite Clinic cím 4026 Debrecen, Bem tér 9. 
Elite Clinic telefonszám +36 30 955 1798
+36 30 622 8563
Elite Clinic email cím recepcio@eliteclinic.hu

 

Elite Clinic Google Plus oldala  Az Elite Clinic Facebook oldala

Kapcsolat