Dr. Kiss Borbála PhD | Elite Clinic

Bejelentkezés +36 52 794 229 | +36 52 794 259 | +36 30 955 1798 | +36 30 622 8563

Dr. Kiss Borbála PhD

bőrgyógyászat-kozmetológia,

Dr. Kiss Borbála vagyok, Debrecenben születtem 1977-ben. A Kossuth Lajos Tudományegyetem Gyakorló Gimnáziumában érettségiztem 1996-ban. A gimnáziumi évek alatt egy szemesztert az USA-ban töltöttem cserediákként. 1996-2002 között a Debreceni Orvostudományi egyetem hallgatója voltam. Harmadévtől bekapcsolódtam az egyetem tudományos életébe: a HIV vírussal kezdtem foglalkozni a Mikrobiológiai Intézetben, munkámat az Országos Tudományos Diákköri Konferencián is bemutattam. Kiváló tanulmányi eredményem és tudományos munkám eredményeként a Magyar Köztársaság ösztöndíjában részesültem, valamint lehetőségem nyílt Erasmus Ösztöndíj keretében a Franciaországi Amiens-ben egy 3 hónapos tanulmányutat tenni, mely nagyon jó alapot adott a nyugat-európai szemléletű orvoslás elsajátítására.

Általános orvosi diplomámat 2002-ben szereztem a Debreceni Egyetem Általános Orvosi Karán „summa cum laude” minősítéssel. 2002-ben DE Bőrgyógyászati Klinikán kezdtem el dolgozni rezidensként, majd szakorvos jelöltként. Elsajátítottam a bőr- és nemigyógyászat, a kozmetológiai ellátás alapjait, bőrsebészeti és égéstraumatológiai képzésben is részesültem. Emellett tudományos kutatást is kezdtem és folytatok mind a mai napig. Munkámból kiemelhető a napkrémekben található titán-dioxid hatásainak feltárására irányuló EU FP5 nemzetközi kollaborációban való részvétel.

2005-2006- ban a Franciaországi Strasbourgban a CNRS laboratóriumában végeztem molekuláris biológiai kísérleteket: a PARP enzim és a sejthalál kapcsolatát vizsgáltam. Hopital Civil de Strasbourg Clinique Dermatologique-ben bőrgyógyászati, bőrszövettani ismereteimet mélyítettem el francia nyelven.
2007-ben a svédországi Linköping égésplasztikai osztályán tettem tanulmányutat és sikeres ABLS (Advanced Burn Life Support) képesítést szereztem. 2007-ben a Euroderm Excellence kurzuson is részt vettem.

2007-ben szakvizsgáztam bőrgyógyászatból summa cum laude minősítéssel.

2009-ben védtem meg a PhD értekezésem : „A mikronizált titán-dioxid bőrön történő átjutásának és sejtekre gyakorolt hatásainak vizsgálata” címmel, melyben a fényvédők szabadgyökképző és sejtkárosító hatásait vizsgáltuk, „summa cum laude” eredménnyel.

2010-ben az angol felsőfokú nyelvvizsgám mellé sikeres francia nemzetközi (DALF C1) nyelvvizsgát tettem.

2011 óta folytatok magánorvosi, bőrgyógyászati, esztétikai ellátást.

2016-ban klinikai onkológiából tettem sikeres szakvizsgát.

Főként melanomás, bőrdaganatos betegek gondozásával, anyajegyszűréssel, kozmetológiai betegekkel ( pattanásos, hajhullásban szenvedő, rosaceás páciensek) foglalkozom, emellett általános bőrgyógyászati, nemigyógyászati ellátást is folytatok, kisműtéteket, kozmetológiai és esztétikai beavatkozásokat is végzek. Rendszeresen oktatok bőrgyógyászatot, dermatoonkológiát orvostanhallgatóknak. Részt veszek a posztgraduális képzésben is. Rendszeres résztvevője és előadója vagyok a hazai és nemzetközi kongresszusoknak.

2007-ben előadásommal elnyertem a Magyar Dermatológiai Társulat „Legjobb kísérletes Előadás” díját.

Tagja vagyok a Magyar Dermatológiai Társulatnak, a Magyar Égési Egyesületnek, a European Burn Association-nek, a Magyar Franciabarát Orvosok Társaságának.

 

Speciális tanfolyamok, képesítések:

  • 2011. PRP terápia, mezoterápia tanfolyam
  • 2011. Teljes Arcfiatalítás (Juvéderm, Vistabel tanfolyam)
  • 2007 Advanced Burn Life Support Course (Linköping, Svédország)
  • 2005 Eumorphia course on mouse histopathology (Strasbourg, Franciaország)
  • 2009 Good Clinical Practice (GCP)-tanfolyam (Debrecen)
  • 2003 Lézerek terápiás használata (Pécs)
  • 2001. Mentőtiszt III. (Debrecen)

 Gyermekeim: Lehel, Marci és Bálint

Konzultáció, előjegyzés

Az alábbi naptárból kiválasztva tudja időpont foglalási igényét jelezni!

Forduljon bátran szakértőinkhez kérdéseivel.
A megkeresést diszkréten kezeljük.

Vélemények

Tisztelt Eliteclinic!
Megszeretném köszönni a legjobb ellátást, és a csodálatos végeredményt :)
Kettő műtéten is átestem ( mellnagyobbítás, és orrplasztika) ... mind a kettő megváltoztatta az életemet, és ezt Önöknek köszönhetem (illetve a legprecízebb kezű Dr. Úrnak) :)
Az életem teljesmértékben megváltozott!
És bebizonyosodott, hogy az ár egyenesenarányos a Minőséggel!
Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Ha változtatni szeretnél a külsődön, hogy elégedetten nézz a tükörbe nap, mint nap, akkor a legjobb helyen... csak is az ő kezeik között... ;)
Nekem sikerült!
És Tisztaszívből köszönöm Önöknek!
Tisztelettel,
Kiss Virág

Kiss Virág

Megszeretném köszöni doktor úrnak az új melleimet amit felvarrással varázsolt újjá. Bármit felvehetek nagyon jól érzem magam, és hatalmas önbizalmat ad, mindenkinek ajánlom megéri.

Ildikó

Én meg szeretném köszönni doktor úrnak ezeket a csodalatos új füleket, 21 évi almomat teljesítette...Csak ajánlani tudom mindenkinek!! Teljes szívből köszönöm!

Lang Orsolya

A Világ Legjobb Plasztikai Sebésze a Dr.Úr. Minden tökéletes nála garantáltan ( a kezelés, az eredmény, a szolgáltatás, ellátás, emberség, kedvesség felsőfokon maga a minőség )... :) Én imádom és csak is hozzá, bármikor!!! :)

Mohamed Fatima

Szeretnék köszönetet mondani a Doktor Úrnak és csapatának! Nekem két szépészeti beavatkozásom volt, egy mellnagyobbítás és egy hasplasztikám, zsírleszívással! Mindkettő tökéletesre sikerült! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Megváltozott az életem! Örök hála érte!!!

Nagy Renáta

Térkép

Elérhetőség

Elite Clinic cím 4026 Debrecen, Bem tér 9. 
Elite Clinic telefonszám +36 52 794 229
+36 52 794 259
+36 30 622 8563
Elite Clinic email cím recepcio@eliteclinic.hu

 

Elite Clinic Google Plus oldala  Az Elite Clinic Facebook oldala

Kapcsolat