Dr. Petró Gizella | Elite Clinic

Bejelentkezés +36 30 955 1798 | +36 30 622 8563


Dr. Petró Gizella

belgyógyászat, diabetológia

Dr Petró Gizella

Dr. Petró Gizella szakrendelése határozatlan ideig szünetel. ❗


 

Nevem Dr. Petró Gizella, 1962. március 16-án születtem. Jelenleg főállásban főorvosként dolgozom a DE Kenézy Gyula Egyetemi Kórház belgyógyászati osztályán.

Középiskolai tanulmányaimat a nyíregyházi Vasvári Pál Gimnáziumban végeztem (1976-1980). A sikeres értettségi és felvételi után a Debreceni Orvostudományi Egyetem általános orvosi karán folytattam tanulmányaimat (1980-1986), mely végén cum laude minősítéssel diplomáztam. Első és jelenlegi munkahelyem az akkor még HBM-i Kórház I. Belgyógyászati osztálya, jelenleg a DE Kenézy Gyula Egyetemi Kórház Belgyógyászata. Itt ismerkedtem meg a belgyógyászat mellett a diabetológiával. 1991-ben szakvizsgáztam belgyógyászatból jeles minősítéssel, majd először diabetológiai minősítést majd lincence vizsgát tettem. A diabetológa alapjait, a gondozás fontosságát, annak magas szintű művelését Dr. Neuwirth Gyula főorvostól tanultam. 

26 éve foglalkozom mind 1-es, mind 2-es típusú cukorbetegekkel, emellett országosan az elsők között induló inzulin pumpa centrum jelenlegi vezetője vagyok. A régióban egyedülállóan végezzük a gestatios diabetes gondozását, akkreditált központként. 2000-ben klinikai farmakológiai szakvizsgát szereztem, melynek a klinikai vizsgálatok során veszem igazán hasznát. Mivel a cukorbetegek esetében a cardiovascularis kockázat lényeges gyakoribb, ennek hatására 2012-ben a kardiológiai szakvizsgát is megszereztem jeles eredménnyel. „Szívügyemnek” tekintem a cukorbetegek kezelését, gondozását, így 2004 óta a Debreceni Egyetem Kardiológiai Klinikáján is rendelek mint diabetológus.

Fontosnak tartom az utánpótlás nevelését a diabetológiában, így rendszeresen tartok előadásokat, workshopokat konferenciákon. Természetesen az alapképzettségemnek megfelelően a belgyógyászaton a hallgatók, szakorvos jelöltek oktatásában is részt veszek. 2015 óta tagja vagyok a Magyar Diabetes Társaság vezetőségének.

Férjem, Dr. Szendrey István szintén belgyógyász, diabetológus. Egy lányunk van, Szendrey Orsolya közgazdász-pénzügyi matematikus

 

Konzultáció, előjegyzés

Az alábbi naptárból kiválasztva tudja időpont foglalási igényét jelezni!

Forduljon bátran szakértőinkhez kérdéseivel.
A megkeresést diszkréten kezeljük.

Vélemények

Tisztelt Eliteclinic!
Megszeretném köszönni a legjobb ellátást, és a csodálatos végeredményt :)
Kettő műtéten is átestem ( mellnagyobbítás, és orrplasztika) ... mind a kettő megváltoztatta az életemet, és ezt Önöknek köszönhetem (illetve a legprecízebb kezű Dr. Úrnak) :)
Az életem teljesmértékben megváltozott!
És bebizonyosodott, hogy az ár egyenesenarányos a Minőséggel!
Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Ha változtatni szeretnél a külsődön, hogy elégedetten nézz a tükörbe nap, mint nap, akkor a legjobb helyen... csak is az ő kezeik között... ;)
Nekem sikerült!
És Tisztaszívből köszönöm Önöknek!
Tisztelettel,
Kiss Virág

Kiss Virág

Megszeretném köszöni doktor úrnak az új melleimet amit felvarrással varázsolt újjá. Bármit felvehetek nagyon jól érzem magam, és hatalmas önbizalmat ad, mindenkinek ajánlom megéri.

Ildikó

Én meg szeretném köszönni doktor úrnak ezeket a csodalatos új füleket, 21 évi almomat teljesítette...Csak ajánlani tudom mindenkinek!! Teljes szívből köszönöm!

Lang Orsolya

A Világ Legjobb Plasztikai Sebésze a Dr.Úr. Minden tökéletes nála garantáltan ( a kezelés, az eredmény, a szolgáltatás, ellátás, emberség, kedvesség felsőfokon maga a minőség )... :) Én imádom és csak is hozzá, bármikor!!! :)

Mohamed Fatima

Szeretnék köszönetet mondani a Doktor Úrnak és csapatának! Nekem két szépészeti beavatkozásom volt, egy mellnagyobbítás és egy hasplasztikám, zsírleszívással! Mindkettő tökéletesre sikerült! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Megváltozott az életem! Örök hála érte!!!

Nagy Renáta

Térkép

Elérhetőség

Elite Clinic cím 4026 Debrecen, Bem tér 9. 
Elite Clinic telefonszám +36 30 955 1798
+36 30 622 8563
Elite Clinic email cím recepcio@eliteclinic.hu

 

Elite Clinic Google Plus oldala  Az Elite Clinic Facebook oldala

Kapcsolat