Dr. Várvölgyi Tünde | Elite Clinic

Bejelentkezés +36 30 955 1798 | +36 30 622 8563


Dr. Várvölgyi Tünde

bőrgyógyászat, kozmetológia

A Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett orvosdoktori diplomát summa cum laude eredménnyel, majd bőrgyógyászatból tett szakvizsgát kiválóan megfelelt minősítéssel (bőrgyógyászat-venerológia-kozmetológia). A Debreceni Egyetem Klinikai Központ Bőrgyógyászati Klinikáján dolgozik, 2020 júniusától pedig az Elite Clinic Magánklinikán rendel részmunkaidőben.

Érdeklődési területe a gyermekbőrgyógyászat, kozmetológia, orvosi esztétika (hialuronsavas ráncfeltöltés, ajakfeltöltés, botulinum toxinnal történő kezelések, felszívódó szálas kontúrozás, lézeres szőrtelenítés, lézeres bőrfiatalítás, lézeres érkezelés, hegkezelés, pigmentfoltok és tetoválás eltávolítása, stb.), anyajegyszűrés és az anyajegyek bőrsebészeti eltávolítása.

Az általános bőrgyógyászat keretein belül foglalkozik hajhullás, ekcéma, akne, rozácea, fertőző betegségek, allergiás bőrbetegségek, pikkelysömör, lábszárfekély kezelésével, jóindulatú bőrelváltozások eltávolításával. Az esztétikai beavatkozásokhoz az Európában és az Amerikai Egyesült Államokban engedélyezett professzionális, legbiztonságosabb termékeket használja.

Számos nemzetközi és hazai bőrgyógyászati, gyermekbőrgyógyászati és orvos-esztétikai társaság tagja.

  • European Academy of Dermatology and Venerology
  • European Society of Pediatric Dermatology
  • European Society for Lasers and Energy Based Devices
  • Magyar Dermatológiai Társaság (MDT)
  • MDT Gyermekbőrgyógyászati Szekció
  • Magyar Allergológiai és Klinikai Immunológiai Társaság
  • Magyar Égési Egyesület

Rendszeresen részt vesz előadóként is hazai, valamint nemzetközi bőrgyógyászati, gyermekbőrgyógyászati kongresszusokon, esztétikai továbbképző kurzusokon. A Debreceni Egyetem Bőrgyógyászati Tanszék Photodermatológiai Kutatócsoportjának tagja, részt vesz orvostanhallgatók bőrgyógyászati és orvos-esztétikai képzésében.

Konzultáció, előjegyzés

Az alábbi naptárból kiválasztva tudja időpont foglalási igényét jelezni!

Forduljon bátran szakértőinkhez kérdéseivel.
A megkeresést diszkréten kezeljük.

Vélemények

Tisztelt Eliteclinic!
Megszeretném köszönni a legjobb ellátást, és a csodálatos végeredményt :)
Kettő műtéten is átestem ( mellnagyobbítás, és orrplasztika) ... mind a kettő megváltoztatta az életemet, és ezt Önöknek köszönhetem (illetve a legprecízebb kezű Dr. Úrnak) :)
Az életem teljesmértékben megváltozott!
És bebizonyosodott, hogy az ár egyenesenarányos a Minőséggel!
Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Ha változtatni szeretnél a külsődön, hogy elégedetten nézz a tükörbe nap, mint nap, akkor a legjobb helyen... csak is az ő kezeik között... ;)
Nekem sikerült!
És Tisztaszívből köszönöm Önöknek!
Tisztelettel,
Kiss Virág

Kiss Virág

Megszeretném köszöni doktor úrnak az új melleimet amit felvarrással varázsolt újjá. Bármit felvehetek nagyon jól érzem magam, és hatalmas önbizalmat ad, mindenkinek ajánlom megéri.

Ildikó

Én meg szeretném köszönni doktor úrnak ezeket a csodalatos új füleket, 21 évi almomat teljesítette...Csak ajánlani tudom mindenkinek!! Teljes szívből köszönöm!

Lang Orsolya

A Világ Legjobb Plasztikai Sebésze a Dr.Úr. Minden tökéletes nála garantáltan ( a kezelés, az eredmény, a szolgáltatás, ellátás, emberség, kedvesség felsőfokon maga a minőség )... :) Én imádom és csak is hozzá, bármikor!!! :)

Mohamed Fatima

Szeretnék köszönetet mondani a Doktor Úrnak és csapatának! Nekem két szépészeti beavatkozásom volt, egy mellnagyobbítás és egy hasplasztikám, zsírleszívással! Mindkettő tökéletesre sikerült! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Megváltozott az életem! Örök hála érte!!!

Nagy Renáta

Térkép

Elérhetőség

Elite Clinic cím 4026 Debrecen, Bem tér 9. 
Elite Clinic telefonszám +36 30 955 1798
+36 30 622 8563
Elite Clinic email cím recepcio@eliteclinic.hu

 

Elite Clinic Google Plus oldala  Az Elite Clinic Facebook oldala

Kapcsolat