Comb- és karplasztika | Elite Clinic

Bejelentkezés +36 52 794-229 | +36 52 794-259 | +36 30 955-1798

Comb- és karplasztika

Ahogy testünk egyre érettebbé válik, a karok és combok veszíthetnek feszességükből. Ez nagyobb mértékű súlyingadozás esetén szintén megfigyelhető. A fiatalosabb megjelenés érdekében plasztikai beavatkozással, nem szembetűnő, jól elrejthető vágással az eredetit megközelítő állapotba hozható a jellemzően kar és comb belső oldalán előforduló esztétikai hiba. A műtéttel újra feszes végtagokat adunk Önnek a felesleget, megnyúlt bőr és zsírszövet eltávolításával, a kar és a comb testalkathoz korrigálásával. Az eredmény azonnal látható, a végleges formát karplasztika esetén közel 1 hónap, combplasztika esetén néhány hónap alatt veszik fel a műtét alá vont testrészek.

 

Konzultáció, előjegyzés

Az alábbi naptárból kiválasztva tudja időpont foglalási igényét jelezni!

Forduljon bátran szakértőinkhez kérdéseivel.
A megkeresést diszkréten kezeljük.

Vélemények

Megszeretném köszöni doktor úrnak az új melleimet amit felvarrással varázsolt újjá. Bármit felvehetek nagyon jól érzem magam, és hatalmas önbizalmat ad, mindenkinek ajánlom megéri.

Ildikó

Én meg szeretném köszönni doktor úrnak ezeket a csodalatos új füleket, 21 évi almomat teljesítette...Csak ajánlani tudom mindenkinek!! Teljes szívből köszönöm!

Lang Orsolya

A Világ Legjobb Plasztikai Sebésze a Dr.Úr. Minden tökéletes nála garantáltan ( a kezelés, az eredmény, a szolgáltatás, ellátás, emberség, kedvesség felsőfokon maga a minőség )... :) Én imádom és csak is hozzá, bármikor!!! :)

Mohamed Fatima

Szeretnék köszönetet mondani a Doktor Úrnak és csapatának! Nekem két szépészeti beavatkozásom volt, egy mellnagyobbítás és egy hasplasztikám, zsírleszívással! Mindkettő tökéletesre sikerült! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Megváltozott az életem! Örök hála érte!!!

Nagy Renáta

Térkép

Elérhetőség

Elite Clinic cím 4026 Debrecen, Bem tér 9. 
Elite Clinic telefonszám +36 52 794-229
+36 52 794-259
+36 30 955-1798 
Elite Clinic email cím recepcio@eliteclinic.hu

 

Elite Clinic Google Plus oldala  Az Elite Clinic Facebook oldala

Kapcsolat