Orrplasztika | Elite Clinic

Bejelentkezés +36 52 794-229 | +36 52 794-259 | +36 30 955-1798

Orrplasztika

Az orrunk arcunk karakterének egyik legmeghatározóbb eleme. Alakját, formáját veleszületett adottságaink adják, de előfordulhatnak olyan sérülések, balesetek amelyek következményeként szintén eldeformálódhat. Az orral való elégedetlenség súlyos önértékelési problémákhoz, komplexusokhoz vezethet. Nemcsak esztétikai, anatómiai szempontból is kulcsfontosságú szervről beszélünk, komoly problémát jelenthet, ha nem képes megfelelően ellátni funkcióját. Az ilyen problémákra remek megoldást kínál az orrplasztikai beavatkozás, amelyet rejtett metszésekkel végeznek, így az nem jár látható hegekkel. Az eredmény azonnal látható, azonban az orrplasztika utáni végleges forma eléréséhez általában egy évre van szükség.

 

Konzultáció, előjegyzés

Az alábbi naptárból kiválasztva tudja időpont foglalási igényét jelezni!

Forduljon bátran szakértőinkhez kérdéseivel.
A megkeresést diszkréten kezeljük.

Vélemények

Megszeretném köszöni doktor úrnak az új melleimet amit felvarrással varázsolt újjá. Bármit felvehetek nagyon jól érzem magam, és hatalmas önbizalmat ad, mindenkinek ajánlom megéri.

Ildikó

Én meg szeretném köszönni doktor úrnak ezeket a csodalatos új füleket, 21 évi almomat teljesítette...Csak ajánlani tudom mindenkinek!! Teljes szívből köszönöm!

Lang Orsolya

A Világ Legjobb Plasztikai Sebésze a Dr.Úr. Minden tökéletes nála garantáltan ( a kezelés, az eredmény, a szolgáltatás, ellátás, emberség, kedvesség felsőfokon maga a minőség )... :) Én imádom és csak is hozzá, bármikor!!! :)

Mohamed Fatima

Szeretnék köszönetet mondani a Doktor Úrnak és csapatának! Nekem két szépészeti beavatkozásom volt, egy mellnagyobbítás és egy hasplasztikám, zsírleszívással! Mindkettő tökéletesre sikerült! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Megváltozott az életem! Örök hála érte!!!

Nagy Renáta

Térkép

Elérhetőség

Elite Clinic cím 4026 Debrecen, Bem tér 9. 
Elite Clinic telefonszám +36 52 794-229
+36 52 794-259
+36 30 955-1798 
Elite Clinic email cím recepcio@eliteclinic.hu

 

Elite Clinic Google Plus oldala  Az Elite Clinic Facebook oldala

Kapcsolat