Dr. Karácsonyi Zoltán | Elite Clinic

Bejelentkezés +36 30 955 1798 | +36 30 622 8563


Dr. Karácsonyi Zoltán

ortopéd sebész

Dr. Karácsonyi Zoltán 20 éve foglalkozik mozgásszervi betegségek gyógyításával. Fő érdeklődési területe a csípő- és térdprotézis beültetés, a sportsérülések ellátása, különösképpen a keresztszalag-pótlás és a térdsérülések arthroszkópos ellátása.

1975. november 19.-én születettem Debrecenben. Gyermekkorom óta orvos szerettem volna lenni. 1994-ben érettségiztem a debreceni Tóth Árpád Gimnáziumban. 2001.-ben diplomnáztam a Debreceni  Egyetem Orvostudományi Karán.

20 éve foglalkozom mozgásszervi betegségek diagnosztizálásával, gyógyításával. Főbb érdeklődési területem a csípő- és térdprotézis beültetés, melyet napi rendszerességgel végzek osztályvezetőként a debreceni Ortopédiai Klinikán.

Az utóbbi években az érdeklődésem a sportsebészet, különösképpen a térdsérülések arthroszkópos ellátása , keresztszalag pótlás felé is terelődött, több elsőosztályú klub egészségügyi hátterének biztosításában veszek részt. Ennek kapcsán Münchenben és Manchesterben nemzetközileg ismert klubboknál vettem részt tanulmányútakon. Rendszeresen veszek rész külföldi és hazai kongresszusokan előadóként illetve orvostanhallgatók, orvosok és gyógytornászok oktatásában, továbbképzésében.

Munkatapasztalatok:

  • 2001 óta dolgozok a debreceni Ortopédiai Klinikán, ahol jelenleg is osztályvezetőként dolgozom
  • 2008-ban ortopéd traumatológiából szereztem szakvizsgát
  • 2018-ban sportorvostan szakvizsgát szereztem
  • 2016 debreceni WES ortopédiai szakrendelés
  • 2016-tól a Sportdiagnosztikai és terápás központban orvosigazgatóként tevékenykedtem, majd 2020-tól sportsebészeti vezetőként
  • 2019 óta a berettyóújfalui kórházban Egynapos Sebészeti tevékenységet végzek
  • 2020-ban kezdtem tanulmányaimat a Népegészségügyi Kar Egészségügyi menedzser szakán

Nyelvismeretek:

  • angol felsőfok
  • német alapfok

Konzultáció, előjegyzés

Az alábbi naptárból kiválasztva tudja időpont foglalási igényét jelezni!

Forduljon bátran szakértőinkhez kérdéseivel.
A megkeresést diszkréten kezeljük.

Vélemények

Tisztelt Eliteclinic!
Megszeretném köszönni a legjobb ellátást, és a csodálatos végeredményt :)
Kettő műtéten is átestem ( mellnagyobbítás, és orrplasztika) ... mind a kettő megváltoztatta az életemet, és ezt Önöknek köszönhetem (illetve a legprecízebb kezű Dr. Úrnak) :)
Az életem teljesmértékben megváltozott!
És bebizonyosodott, hogy az ár egyenesenarányos a Minőséggel!
Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Ha változtatni szeretnél a külsődön, hogy elégedetten nézz a tükörbe nap, mint nap, akkor a legjobb helyen... csak is az ő kezeik között... ;)
Nekem sikerült!
És Tisztaszívből köszönöm Önöknek!
Tisztelettel,
Kiss Virág

Kiss Virág

Megszeretném köszöni doktor úrnak az új melleimet amit felvarrással varázsolt újjá. Bármit felvehetek nagyon jól érzem magam, és hatalmas önbizalmat ad, mindenkinek ajánlom megéri.

Ildikó

Én meg szeretném köszönni doktor úrnak ezeket a csodalatos új füleket, 21 évi almomat teljesítette...Csak ajánlani tudom mindenkinek!! Teljes szívből köszönöm!

Lang Orsolya

A Világ Legjobb Plasztikai Sebésze a Dr.Úr. Minden tökéletes nála garantáltan ( a kezelés, az eredmény, a szolgáltatás, ellátás, emberség, kedvesség felsőfokon maga a minőség )... :) Én imádom és csak is hozzá, bármikor!!! :)

Mohamed Fatima

Szeretnék köszönetet mondani a Doktor Úrnak és csapatának! Nekem két szépészeti beavatkozásom volt, egy mellnagyobbítás és egy hasplasztikám, zsírleszívással! Mindkettő tökéletesre sikerült! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Megváltozott az életem! Örök hála érte!!!

Nagy Renáta

Térkép

Elérhetőség

Elite Clinic cím 4026 Debrecen, Bem tér 9. 
Elite Clinic telefonszám +36 30 955 1798
+36 30 622 8563
Elite Clinic email cím recepcio@eliteclinic.hu

 

Elite Clinic Google Plus oldala  Az Elite Clinic Facebook oldala

Kapcsolat