Dr. Molnár Csaba | Elite Clinic

Bejelentkezés +36 30 955 1798 | +36 30 622 8563


Dr. Molnár Csaba

plasztikai sebészet

Dr. Molnár Csaba plasztikai sebész, az ELite Clinic Magánklinika tulajdonosa, igazgató főorvosaNevem Dr. Molnár Csaba, 1957. november 11-én születtem Debrecenben. Középiskolai tanulmányaimat 1972 és 1976 között végeztem Debrecenben a Kossuth Lajos Tudományegyetem Gyakorló Gimnáziumában, ahol 1976-ban kitűnő eredménnyel érettségiztem. Ebben az évben nyertem felvételt e Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvoskarára. Egyetemi tanulmányaimat 1976 és 1982 között folytattam. Orvosdoktori diplomát 1982. szeptember 11-én kaptam cum laude minősítéssel.

Első munkahelyem a DOTE Bőrklinika égési osztályán volt, ahol klinikai orvosként, majd tanársegédi beosztásban 1987. július 31-ig dolgoztam.
Közben 1982 és 1986 között sebészeti gyakorlatot a II. sz. Sebészeti Klinikán szereztem.
Sebészetből 1986. december 10-én szakvizsgáztam jeles eredménnyel.
1987 augusztus 1-től kerültem a II. sz. Sebészeti Klinikára, ahol 1994-ig tanársegédi beosztásban, majd 1999. december 31-ig egyetemi adjunktusként dolgoztam. 1988-ban német nyelvből középfokú állami nyelvvizsgát szereztem. 1989. március 24.-én mellkas sebészetből szakvizsgáztam jeles eredménnyel. Ezt követően egy évig a klinika szívsebészeti munkacsoportjában dolgoztam. 1990-91-ben Budapesten a Honvéd Kórház Plasztikai Sebészeti Osztályán szereztem gyakorlatot ösztöndíjasként. 1991. december 12-én plasztikai és égéssebészeti szakvizsgát tettem jeles eredménnyel.

A II. sz. Sebészeti Klinikán helyreállító plasztikai sebészeti szakrendelést vezettem, illetve folyamatosan végeztem az ilyen jellegű beavatkozásokat 1999. december 31-ig, Egyetemi oktatóként, majd ezt követően is külső előadóként részt veszek az egyetemi oktatásban, mind a magyar nyelvű, mind pedig az angol nyelvű oktatásban a sebészet tantárgy keretén belül plasztikai sebészeti előadások és gyakorlatok tartásával.

1992. novemberében alapítottam magánvállalkozást esztétikai célú plasztikai sebészeti tevékenység végzésére. 1992-től 2000-ig a Forma és Fantázia Betéti Társaságban részmunkaidőben, majd 2000 óta a Plasztika 2000 Kft keretén belül teljes munkaidőben végzem ezt a tevékenységet. A Debreceni Egyetem Orvos és Egészségtudományi Centrumának több klinikáján (Idegsebészeti Klinika, Orthopédiai Klinika, Sebészeti Klinikák) klinikai munkaviszonyom megszűnése óta is folyamatosan részt veszek helyreállító műtétekben külső konzultánsként.

Az 1999/2000 és 2000/2001-es tanévekben menedzseri ismereteket szereztem az Eurocontact Business Scool - The Open University keretében és sikeres vizsgát tettem megszerezve a "Bizonyítvány a menedzseri ismeretekről" képesítést (Professional Certificate in Management)

Szakmai tanulmányutakon az elmúlt 15 évben Rostockban, Barcelonában, Bécsben, Rómában és Párizsban vettem részt, többnyire rövidebb időtartamú kurzusokon a plasztikai sebészet technikai újdonságainak elsajátítása céljából. (Endoszkópos arcplasztikai kurzus 1996 Barcelona; Lipofilling, Ultrasound Assisted Lipoplasty, Aesthetic Endonasal Rhiniplasties, New trends in Face-Lift Surgery, Phalloplasty in Female-to-Male Transsexuals 2001 Róma) Bécsben az alapítványi tulajdonban működő, Theodor Billroth által 1870-ben alapított Rudolphienerhaus magánkórház szakmai és gazdasági irányítását tanulmányoztam.

1991-től vagyok tagja a Magyar Plasztikai Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaságnak (MPHEST), 1996-tól a társaságon belül működő Magánorvosi Szekciónak. 2005. május 28-án a MPHEST közgyűlése a társaság Elnökének választott meg. 2005. szeptember 15-én az Egészségügyi miniszter az Észak Alföldi régió (Szolnok, Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyék) regionális Plasztikai és Égéssebészeti szakfelügyelő főorvosává nevezett ki.
2005. és 1012. között három alkalommal választottak az MPHEST elnökségébe, ez idő alatt 3 évig voltam a Társaság elnöke, két évig alelnöke és 2 évig főtitkára.
2010-től töltöm be a Plasztikai és Égéssebészeti Országos Szakfelügyelő Főorvosi tisztséget.
2011. júniusától az újjáalakult Szakmai Kollégiumi rendszerben a 3 fős Plasztikai és Égéssebészeti Tagozat tagja vagyok.
2012-től a Nemzetközi Esztétikai Plasztikai Sebész Társaság (ISAPS) Magyarországot képviselő nemzeti titkára vagyok.
 
Feleségem Judit és öt gyermekem - Orsolya, Ábel, Luca Panka, Dorka és Hanna Lujza.

Konzultáció, előjegyzés

Az alábbi naptárból kiválasztva tudja időpont foglalási igényét jelezni!

Forduljon bátran szakértőinkhez kérdéseivel.
A megkeresést diszkréten kezeljük.

Vélemények

Tisztelt Eliteclinic!
Megszeretném köszönni a legjobb ellátást, és a csodálatos végeredményt :)
Kettő műtéten is átestem ( mellnagyobbítás, és orrplasztika) ... mind a kettő megváltoztatta az életemet, és ezt Önöknek köszönhetem (illetve a legprecízebb kezű Dr. Úrnak) :)
Az életem teljesmértékben megváltozott!
És bebizonyosodott, hogy az ár egyenesenarányos a Minőséggel!
Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Ha változtatni szeretnél a külsődön, hogy elégedetten nézz a tükörbe nap, mint nap, akkor a legjobb helyen... csak is az ő kezeik között... ;)
Nekem sikerült!
És Tisztaszívből köszönöm Önöknek!
Tisztelettel,
Kiss Virág

Kiss Virág

Megszeretném köszöni doktor úrnak az új melleimet amit felvarrással varázsolt újjá. Bármit felvehetek nagyon jól érzem magam, és hatalmas önbizalmat ad, mindenkinek ajánlom megéri.

Ildikó

Én meg szeretném köszönni doktor úrnak ezeket a csodalatos új füleket, 21 évi almomat teljesítette...Csak ajánlani tudom mindenkinek!! Teljes szívből köszönöm!

Lang Orsolya

A Világ Legjobb Plasztikai Sebésze a Dr.Úr. Minden tökéletes nála garantáltan ( a kezelés, az eredmény, a szolgáltatás, ellátás, emberség, kedvesség felsőfokon maga a minőség )... :) Én imádom és csak is hozzá, bármikor!!! :)

Mohamed Fatima

Szeretnék köszönetet mondani a Doktor Úrnak és csapatának! Nekem két szépészeti beavatkozásom volt, egy mellnagyobbítás és egy hasplasztikám, zsírleszívással! Mindkettő tökéletesre sikerült! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Megváltozott az életem! Örök hála érte!!!

Nagy Renáta

Térkép

Elérhetőség

Elite Clinic cím 4026 Debrecen, Bem tér 9. 
Elite Clinic telefonszám +36 30 955 1798
+36 30 622 8563
Elite Clinic email cím recepcio@eliteclinic.hu

 

Elite Clinic Google Plus oldala  Az Elite Clinic Facebook oldala

Kapcsolat