Dr. Tóth Dezső PhD | Elite Clinic

Bejelentkezés +36 30 955 1798 | +36 30 622 8563


Dr. Tóth Dezső PhD

sebészet, onkológia

Dr. Tóth Dezső sebészDr. Tóth Dezső, 1997-ben végzett a Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán „summa cum laude” minősítéssel.

1997 és 1999 között a Miskolci Megyei Kórház Sebészeti Osztályán dolgozott, majd 1999 október 1-től a HBM-i Kenézy Gyula Kórház Általános Sebészeti Osztályán dolgozik. Eközben 2001-ben a Szegedi József Attila Tudományegyetem, Közgazdaságtudományi karán diplomázott Egészségügyi-közgazdászként. 2002-ben általános sebészetből, 2004-ben klinikai onkológiából szakvizsgázott kiváló eredménnyel. 

2006-tól a Kenézy Emlőcentrum Onko-team állandó tagja sebész-onkológusként.

2007-től a debreceni Egészségügyi Járóbeteg Központ, majd a Kenézy Gyula Kórház Egynapos Sebészeti részlegét vezeti. Évente több, mint 1000 műtét szervezésében vesz részt, illetve Ő maga is jelentős ilyen típusú műtétet végez, mint az emlőelváltozások kimetszése, nyitott és laparoszkópos sérv műtétek és aranyeres panaszok ellátása.

Sebészeti munkája során mindig kifejezett érdeklődést mutatott az onkológiai sebészet irányába, ötvözve azt a minimál invazív technika alkalmazásával. Ennek megfelelően 2000-ben az Európai Sebészeti Intézetben vett részt laparoszkópos colorectalis műtéti továbbképzésen. 2004-ben a strassbourgi Telesebészeti Európai Intézetben volt laparoszkópos colorectalis képzésen. A következő évben Rómában a San Giovanni kórházban Cristiano Hüscher mellett laparoszkópos gasztro-intesztinális sebészetet tanult.

2010-ben az Osztrák-Amerikai Alapítvány sebészeti szemináriumán tanult a New York-i Weill Cornell University szervezésében. 2011-ben utazási ösztöndíjas a Yokohamában (Japán) megrendezésre kerülő sebészeti világkongresszuson, 2012-ben a Szöuli Nemzeti Egyetem kórházában laparoszkópos gyomorsebészetet tanul, illetve részt vesz az ottani klinikai vizsgálatokban, kutatásokban.

2014-ben az Amerikai Sebész Társaság ösztöndíjasaként San Francisco-ban, majd Houstonban az MD Anderson Cancer Center-ben sebész-onkológus továbbképzésben vesz részt, ahol az onkoplasztikai emlősebészettel és a laparoszkópos gasztro-intesztinális sebészettel foglalkozik. 

Mindeközben, 2013-ban „summa cum laude” minősítéssel Ph.D. vizsgát tesz a Debreceni Egyetemen „Szolid tumorok limfogén metasztázisainak vizsgálata- az őrszemnyirokcsomó jelölés” címmel. Angol nyelvből középfokú, német nyelvből alapfokú nyelvvizsgája van. Számos angol nyelvű, impakt faktoros és magyar nyelvű közlemény elsőszerzője és társszerzője. Gyomortumor témakörben angol nyelvű könyv fejezetének írója. Eddigi munkássága során 41 előadást tartott (31-et magyar, 10-et angol nyelven) és társzerzője 56 előadásnak (50 magyar, 6 angol nyelven).

Konzultáció, előjegyzés

Az alábbi naptárból kiválasztva tudja időpont foglalási igényét jelezni!

Forduljon bátran szakértőinkhez kérdéseivel.
A megkeresést diszkréten kezeljük.

Vélemények

Tisztelt Eliteclinic!
Megszeretném köszönni a legjobb ellátást, és a csodálatos végeredményt :)
Kettő műtéten is átestem ( mellnagyobbítás, és orrplasztika) ... mind a kettő megváltoztatta az életemet, és ezt Önöknek köszönhetem (illetve a legprecízebb kezű Dr. Úrnak) :)
Az életem teljesmértékben megváltozott!
És bebizonyosodott, hogy az ár egyenesenarányos a Minőséggel!
Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Ha változtatni szeretnél a külsődön, hogy elégedetten nézz a tükörbe nap, mint nap, akkor a legjobb helyen... csak is az ő kezeik között... ;)
Nekem sikerült!
És Tisztaszívből köszönöm Önöknek!
Tisztelettel,
Kiss Virág

Kiss Virág

Megszeretném köszöni doktor úrnak az új melleimet amit felvarrással varázsolt újjá. Bármit felvehetek nagyon jól érzem magam, és hatalmas önbizalmat ad, mindenkinek ajánlom megéri.

Ildikó

Én meg szeretném köszönni doktor úrnak ezeket a csodalatos új füleket, 21 évi almomat teljesítette...Csak ajánlani tudom mindenkinek!! Teljes szívből köszönöm!

Lang Orsolya

A Világ Legjobb Plasztikai Sebésze a Dr.Úr. Minden tökéletes nála garantáltan ( a kezelés, az eredmény, a szolgáltatás, ellátás, emberség, kedvesség felsőfokon maga a minőség )... :) Én imádom és csak is hozzá, bármikor!!! :)

Mohamed Fatima

Szeretnék köszönetet mondani a Doktor Úrnak és csapatának! Nekem két szépészeti beavatkozásom volt, egy mellnagyobbítás és egy hasplasztikám, zsírleszívással! Mindkettő tökéletesre sikerült! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Megváltozott az életem! Örök hála érte!!!

Nagy Renáta

Térkép

Elérhetőség

Elite Clinic cím 4026 Debrecen, Bem tér 9. 
Elite Clinic telefonszám +36 30 955 1798
+36 30 622 8563
Elite Clinic email cím recepcio@eliteclinic.hu

 

Elite Clinic Google Plus oldala  Az Elite Clinic Facebook oldala

Kapcsolat