Dr. Varga István | Elite Clinic

Bejelentkezés +36 30 955 1798 | +36 30 622 8563


Dr. Varga István

kardiológia

Dr. Varga IstvánNevem Dr. Varga István,  1967.június 29-én születtem Miskolcon.  Középiskolai tanulmányaimat a miskolci Földes Ferenc  Gimnáziumban végeztem kitűnő eredménnyel, majd 1986-ban nyertem felvételt a Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karára, melyen 1993-ban végeztem cum laude minősítéssel.  Ezt követően 1993-tól a Debreceni Egyetem II. sz. Sebészeti Klinikáján helyezkedtem el,  ahol tanársegédi beosztásban aneszteziológus és intenzív terápiás orvosként dolgoztam és részt vettem a magyar – és angol nyelvű orvosképzésben is. 1995-től a budapesti Semmelweis Orvostudományi  Egyetem  Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Tanszékére kerültem, mely előbb a Szent János Kórházban funkcionált, majd a Kútvölgyi Klinikai Tömb-be került áthelyezésre.  Itt szereztem meg Prof. Dr. Pénzes István irányítása alatt kitűnő eredménnyel szakvizsgámat 1998-ban. Részt vettem az orvosképzésben,  a VIP betegellátásban és az emelt szintű újraélesztés oktatóinak képzésében is.  Követve a családi  hagyományt (édesapám Dr. Varga István – B.A.Z. megyei kardiológus szakfőorvos volt)  a kardiológiai szakvizsga megszerzése  érdekében ismét a Debreceni Orvostudományi Egyetemre pályáztam, majd kerültem 2000. áprilisától tanársegédi munkakörbe. Itt 2003-ban szakvizsgáztam le kitűnő eredménnyel kardiológiából Prof. Dr. Édes István szakmai irányítása alatt. A kardiológiai klinikán kezdettől fogva intervenciós kardiológusként, valamint intenzív osztályos orvosként dolgozom, valamint természetesen részt veszek mindkét szakma graduális és posztgraduális képzésében is . Miskolci születésű révén örömmel vettem részt a miskolci Szívkatéteres Laboratórium beindításában, szakmai felügyeletében  és átmenetileg az ügyeleti ellátásban is. A klinikán szerzett gyakorlati tapasztalat (több ezer  diagnosztikus szívkatéteres vizsgálat és szívkoszorúér tágítás) mellett a jelentős számú járóbeteg ellátásában is tevékenyen részt veszek.  2012-ben rövid szakmai kitérőt, megmérettetést vállaltam Angliában, ahol a Truró-i Megyei Kórházban kardiológus konzultáns státuszban dolgoztam pár hónapot és szereztem külföldi tapasztalatot. Marasztalásuk ellenére  2000 óta a most már Debreceni Egyetem Klinikai Központ Kardiológiai Intézetnek nevezett munkahelyemen dolgozom.

A Magyar Kardiológus Társaság, az Európai Kardiológus Társaság és a Magyar Aneszteziológiai – és Intenzív terápiás Társaság tagja vagyok.

A munkabíráshoz a családi hátteret feleségem Dr. P. Szabó Réka belgyógyász és nefrológus szakorvos, 10 éves Máté  és 7 éves Péter fiaim adják. 

 

Konzultáció, előjegyzés

Az alábbi naptárból kiválasztva tudja időpont foglalási igényét jelezni!

Forduljon bátran szakértőinkhez kérdéseivel.
A megkeresést diszkréten kezeljük.

Vélemények

Tisztelt Eliteclinic!
Megszeretném köszönni a legjobb ellátást, és a csodálatos végeredményt :)
Kettő műtéten is átestem ( mellnagyobbítás, és orrplasztika) ... mind a kettő megváltoztatta az életemet, és ezt Önöknek köszönhetem (illetve a legprecízebb kezű Dr. Úrnak) :)
Az életem teljesmértékben megváltozott!
És bebizonyosodott, hogy az ár egyenesenarányos a Minőséggel!
Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Ha változtatni szeretnél a külsődön, hogy elégedetten nézz a tükörbe nap, mint nap, akkor a legjobb helyen... csak is az ő kezeik között... ;)
Nekem sikerült!
És Tisztaszívből köszönöm Önöknek!
Tisztelettel,
Kiss Virág

Kiss Virág

Megszeretném köszöni doktor úrnak az új melleimet amit felvarrással varázsolt újjá. Bármit felvehetek nagyon jól érzem magam, és hatalmas önbizalmat ad, mindenkinek ajánlom megéri.

Ildikó

Én meg szeretném köszönni doktor úrnak ezeket a csodalatos új füleket, 21 évi almomat teljesítette...Csak ajánlani tudom mindenkinek!! Teljes szívből köszönöm!

Lang Orsolya

A Világ Legjobb Plasztikai Sebésze a Dr.Úr. Minden tökéletes nála garantáltan ( a kezelés, az eredmény, a szolgáltatás, ellátás, emberség, kedvesség felsőfokon maga a minőség )... :) Én imádom és csak is hozzá, bármikor!!! :)

Mohamed Fatima

Szeretnék köszönetet mondani a Doktor Úrnak és csapatának! Nekem két szépészeti beavatkozásom volt, egy mellnagyobbítás és egy hasplasztikám, zsírleszívással! Mindkettő tökéletesre sikerült! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Megváltozott az életem! Örök hála érte!!!

Nagy Renáta

Térkép

Elérhetőség

Elite Clinic cím 4026 Debrecen, Bem tér 9. 
Elite Clinic telefonszám +36 30 955 1798
+36 30 622 8563
Elite Clinic email cím recepcio@eliteclinic.hu

 

Elite Clinic Google Plus oldala  Az Elite Clinic Facebook oldala

Kapcsolat