Botox kezelés | Elite Clinic

Bejelentkezés +36 30 955 1798 | +36 30 622 8563


Botox kezelés

Az idő előrehaladtával a korosodásnak, súlyingadozásnak vagy betegségeknek és a külső károsító hatásoknak köszönhetően arcbőrünk megereszkedik, melynek következtében ráncok jelennek meg. Az üde, fiatalos megjelenés érdekében már nagyobb műtét nélkül is tudjuk korrigálni a ráncokat vagy akár arckontúrunkat is célzottan a bőr alá juttatott töltőanyaggal, amely műtéti metszések nélkül kínál azonnali eredményt.

 

A botulinum toxin (botox) injekciók alkalmazásával lehetővé válik a mimikai ráncok kisimítása, illetve megakadályozhatjuk segítségükkel a már kialakult ráncok elmélyülését. Nemcsak ráncok ellen, de arckarakterünk formázására is alkalmas az eljárás, amelynek eredményét néhány hónapig élvezhetjük, majd az anyag felszívódik a szervezetben. Ezzel az egyszerű, rendkívül alacsony kockázattal járó ránctalanító kezeléssel néhány tűszúrás segítségével látványosan fiatalosabb megjelenés érhető el.

 

3D séta - Elite Clinic Magánklinika

Konzultáció, előjegyzés

Az alábbi naptárból kiválasztva tudja időpont foglalási igényét jelezni!

Forduljon bátran szakértőinkhez kérdéseivel.
A megkeresést diszkréten kezeljük.

Vélemények

Tisztelt Eliteclinic!
Megszeretném köszönni a legjobb ellátást, és a csodálatos végeredményt :)
Kettő műtéten is átestem ( mellnagyobbítás, és orrplasztika) ... mind a kettő megváltoztatta az életemet, és ezt Önöknek köszönhetem (illetve a legprecízebb kezű Dr. Úrnak) :)
Az életem teljesmértékben megváltozott!
És bebizonyosodott, hogy az ár egyenesenarányos a Minőséggel!
Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Ha változtatni szeretnél a külsődön, hogy elégedetten nézz a tükörbe nap, mint nap, akkor a legjobb helyen... csak is az ő kezeik között... ;)
Nekem sikerült!
És Tisztaszívből köszönöm Önöknek!
Tisztelettel,
Kiss Virág

Kiss Virág

Megszeretném köszöni doktor úrnak az új melleimet amit felvarrással varázsolt újjá. Bármit felvehetek nagyon jól érzem magam, és hatalmas önbizalmat ad, mindenkinek ajánlom megéri.

Ildikó

Én meg szeretném köszönni doktor úrnak ezeket a csodalatos új füleket, 21 évi almomat teljesítette...Csak ajánlani tudom mindenkinek!! Teljes szívből köszönöm!

Lang Orsolya

A Világ Legjobb Plasztikai Sebésze a Dr.Úr. Minden tökéletes nála garantáltan ( a kezelés, az eredmény, a szolgáltatás, ellátás, emberség, kedvesség felsőfokon maga a minőség )... :) Én imádom és csak is hozzá, bármikor!!! :)

Mohamed Fatima

Szeretnék köszönetet mondani a Doktor Úrnak és csapatának! Nekem két szépészeti beavatkozásom volt, egy mellnagyobbítás és egy hasplasztikám, zsírleszívással! Mindkettő tökéletesre sikerült! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Megváltozott az életem! Örök hála érte!!!

Nagy Renáta

Térkép

Elérhetőség

Elite Clinic cím 4026 Debrecen, Bem tér 9. 
Elite Clinic telefonszám +36 30 955 1798
+36 30 622 8563
Elite Clinic email cím recepcio@eliteclinic.hu

 

Elite Clinic Google Plus oldala  Az Elite Clinic Facebook oldala

Kapcsolat