Hasplasztika | Elite Clinic

Bejelentkezés +36 52 794-229 | +36 52 794-259 | +36 30 955-1798

Hasplasztika

Gyakori eset, hogy szülés vagy nagy súlyfeleslegtől való megszabadulás következtében, esetleg hormonális elváltozásnak vagy korábbi műtéti beavatkozásnak köszönhetően lógó, striás bőrrel, felhalmozódott zsírral, eldeformálódott hasizommal kell szembesülnie az embereknek. Ez általában önértékelési problémákhoz, tisztálkodási és öltözködési nehézségekhez vezet. Nehéz elfogadni a megváltozott testet.

Az egyik legjobb megoldást ilyenkor a hasplasztikai beavatkozás jelenti. A műtét során megtörténik a felesleges szövetek eltávolítása, lehetőség nyílik a meglazult hasfali izomzat korrigálására, a felesleges zsírszövet eltávolítására, a bőr feszesítésére. Az eljárással visszanyerhető a régi alak, a feszes és lapos has. A műtét során a vágást a has alsó részén, a fehérnemű vonalában ejtik meg, így annak alig látható helye sem fog problémát okozni még fürdőruhában sem. A műtét eredménye azonnal látható és néhány hónap alatt kialakul a has végleges kinézete is.

 

Konzultáció, előjegyzés

Az alábbi naptárból kiválasztva tudja időpont foglalási igényét jelezni!

Forduljon bátran szakértőinkhez kérdéseivel.
A megkeresést diszkréten kezeljük.

Vélemények

Megszeretném köszöni doktor úrnak az új melleimet amit felvarrással varázsolt újjá. Bármit felvehetek nagyon jól érzem magam, és hatalmas önbizalmat ad, mindenkinek ajánlom megéri.

Ildikó

Én meg szeretném köszönni doktor úrnak ezeket a csodalatos új füleket, 21 évi almomat teljesítette...Csak ajánlani tudom mindenkinek!! Teljes szívből köszönöm!

Lang Orsolya

A Világ Legjobb Plasztikai Sebésze a Dr.Úr. Minden tökéletes nála garantáltan ( a kezelés, az eredmény, a szolgáltatás, ellátás, emberség, kedvesség felsőfokon maga a minőség )... :) Én imádom és csak is hozzá, bármikor!!! :)

Mohamed Fatima

Szeretnék köszönetet mondani a Doktor Úrnak és csapatának! Nekem két szépészeti beavatkozásom volt, egy mellnagyobbítás és egy hasplasztikám, zsírleszívással! Mindkettő tökéletesre sikerült! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Megváltozott az életem! Örök hála érte!!!

Nagy Renáta

Térkép

Elérhetőség

Elite Clinic cím 4026 Debrecen, Bem tér 9. 
Elite Clinic telefonszám +36 52 794-229
+36 52 794-259
+36 30 955-1798 
Elite Clinic email cím recepcio@eliteclinic.hu

 

Elite Clinic Google Plus oldala  Az Elite Clinic Facebook oldala

Kapcsolat