Lézeres bőrfiatalítás | Elite Clinic

Bejelentkezés +36 30 955 1798 | +36 30 622 8563


Lézeres bőrfiatalítás

3D séta - Elite Clinic Magánklinika

 

Sugárzóan üde és selymes bőr egyedülálló lézerparkunk segítségével

Komplex hatás

Az ELOS rendszerű rádiófrekvenciával kombinált villanófény-, illetve lézerkészülékünkkel arcfiatalítást, bőrfeszesítést, illetve ránctalanítást érhetünk el. A kezelések alatt mind a pigment, mind az ér eredetű struktúrákra is hatunk, valamint a bőrben lévő kollagén termelését fokozzuk.

Mi történik a bőrrel?

A rejuvenáció során az arc bőre egységesebbé, homogénebbé válik, eltűnnek a zavaró májfoltok, szeplők, illetve az apró tágult erek is. A feszesítés során javul az arc és a nyak kontúrja egyaránt. A szarkalábak kezelése dióda lézerrel kombinált rádiófrekvenciával történik.

Egyénre szabott kezelések

A készülék kezelőfejei kombinálhatóak egy-egy kezelés során, így  egyénre szabottan tudjuk az igényeknek leginkább megfelelő eljárásokkal elérni a legjobb eredményeket. Ehhez rendelkezésünkre állnak a XXI. század legmodernebb lézer eszközei, mint pl. a SCITON Profractional XC.

Konzultáció, előjegyzés

Az alábbi naptárból kiválasztva tudja időpont foglalási igényét jelezni!

Forduljon bátran szakértőinkhez kérdéseivel.
A megkeresést diszkréten kezeljük.

Vélemények

Tisztelt Eliteclinic!
Megszeretném köszönni a legjobb ellátást, és a csodálatos végeredményt :)
Kettő műtéten is átestem ( mellnagyobbítás, és orrplasztika) ... mind a kettő megváltoztatta az életemet, és ezt Önöknek köszönhetem (illetve a legprecízebb kezű Dr. Úrnak) :)
Az életem teljesmértékben megváltozott!
És bebizonyosodott, hogy az ár egyenesenarányos a Minőséggel!
Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Ha változtatni szeretnél a külsődön, hogy elégedetten nézz a tükörbe nap, mint nap, akkor a legjobb helyen... csak is az ő kezeik között... ;)
Nekem sikerült!
És Tisztaszívből köszönöm Önöknek!
Tisztelettel,
Kiss Virág

Kiss Virág

Megszeretném köszöni doktor úrnak az új melleimet amit felvarrással varázsolt újjá. Bármit felvehetek nagyon jól érzem magam, és hatalmas önbizalmat ad, mindenkinek ajánlom megéri.

Ildikó

Én meg szeretném köszönni doktor úrnak ezeket a csodalatos új füleket, 21 évi almomat teljesítette...Csak ajánlani tudom mindenkinek!! Teljes szívből köszönöm!

Lang Orsolya

A Világ Legjobb Plasztikai Sebésze a Dr.Úr. Minden tökéletes nála garantáltan ( a kezelés, az eredmény, a szolgáltatás, ellátás, emberség, kedvesség felsőfokon maga a minőség )... :) Én imádom és csak is hozzá, bármikor!!! :)

Mohamed Fatima

Szeretnék köszönetet mondani a Doktor Úrnak és csapatának! Nekem két szépészeti beavatkozásom volt, egy mellnagyobbítás és egy hasplasztikám, zsírleszívással! Mindkettő tökéletesre sikerült! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Megváltozott az életem! Örök hála érte!!!

Nagy Renáta

Térkép

Elérhetőség

Elite Clinic cím 4026 Debrecen, Bem tér 9. 
Elite Clinic telefonszám +36 30 955 1798
+36 30 622 8563
Elite Clinic email cím recepcio@eliteclinic.hu

 

Elite Clinic Google Plus oldala  Az Elite Clinic Facebook oldala

Kapcsolat