Mellfelvarrás | Elite Clinic

Bejelentkezés +36 52 794-229 | +36 52 794-259 | +36 30 955-1798

Mellfelvarrás

Mi magunk is változunk az idő múlásával, nem csoda tehát, ha melleink is velünk változnak. Előfordul, hogy genetikai okok, gyermekáldás és szoptatás, vagy éppen fogyás következtében a mellek megereszkednek, elveszítik formájukat. Ha a lógó mellet implantátum segítségével már nem lehet kellően megemelni, mellfelvarrással hozható vissza a telt, feszes, esztétikus alak.

A mellfelvarrás a lehető legjobb eredmény elérésének érdekében kombinálható mellnagyobbítással vagy mellkisebbítéssel, így kialakítva a kívánt formát és méretet. A műtét eredményeképpen szintén korrigálható a mellek alakja, így esetlegesen fennálló aszimmetria is. Ezáltal újra visszanyerheti önbizalmát és magabiztosan jelenhet meg bárhol, bármilyen ruhát viseljen is.

Konzultáció, előjegyzés

Az alábbi naptárból kiválasztva tudja időpont foglalási igényét jelezni!

Forduljon bátran szakértőinkhez kérdéseivel.
A megkeresést diszkréten kezeljük.

Vélemények

Megszeretném köszöni doktor úrnak az új melleimet amit felvarrással varázsolt újjá. Bármit felvehetek nagyon jól érzem magam, és hatalmas önbizalmat ad, mindenkinek ajánlom megéri.

Ildikó

Én meg szeretném köszönni doktor úrnak ezeket a csodalatos új füleket, 21 évi almomat teljesítette...Csak ajánlani tudom mindenkinek!! Teljes szívből köszönöm!

Lang Orsolya

A Világ Legjobb Plasztikai Sebésze a Dr.Úr. Minden tökéletes nála garantáltan ( a kezelés, az eredmény, a szolgáltatás, ellátás, emberség, kedvesség felsőfokon maga a minőség )... :) Én imádom és csak is hozzá, bármikor!!! :)

Mohamed Fatima

Szeretnék köszönetet mondani a Doktor Úrnak és csapatának! Nekem két szépészeti beavatkozásom volt, egy mellnagyobbítás és egy hasplasztikám, zsírleszívással! Mindkettő tökéletesre sikerült! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Megváltozott az életem! Örök hála érte!!!

Nagy Renáta

Térkép

Elérhetőség

Elite Clinic cím 4026 Debrecen, Bem tér 9. 
Elite Clinic telefonszám +36 52 794-229
+36 52 794-259
+36 30 955-1798 
Elite Clinic email cím recepcio@eliteclinic.hu

 

Elite Clinic Google Plus oldala  Az Elite Clinic Facebook oldala

Kapcsolat