Ráncfeltöltés saját zsírral | Elite Clinic

Bejelentkezés +36 52 794-229 | +36 52 794-259 | +36 30 955-1798

Ráncfeltöltés saját zsírral

Az idő előrehaladtával a korosodásnak, súlyingadozásnak vagy betegségeknek és a külső károsító hatásoknak köszönhetően arcbőrünk megereszkedik, melynek következtében ráncok jelennek meg. Az üde, fiatalos megjelenés érdekében már nagyobb műtét nélkül is tudjuk korrigálni a ráncokat vagy akár arckontúrunkat is célzottan a bőr alá juttatott töltőanyaggal, amely műtéti metszések nélkül kínál azonnali eredményt.

 

A saját zsírral történő ráncfeltöltés ideális azoknak, akik ragaszkodnak a természetességhez és nem szeretnének idegen anyagot juttatni a testükbe. A saját zsírsejtek más területekre történő visszajuttatása sok szempontból előnyös választás. Mivel az eljárás során a testbe nem kerül idegen anyag, így az sokkal kevésbé terheli szervezetet és lehetővé teszi a minél gyorsabb regenerációt, allergiás reakcióra sem kell számítanunk.

Konzultáció, előjegyzés

Az alábbi naptárból kiválasztva tudja időpont foglalási igényét jelezni!

Forduljon bátran szakértőinkhez kérdéseivel.
A megkeresést diszkréten kezeljük.

Vélemények

Megszeretném köszöni doktor úrnak az új melleimet amit felvarrással varázsolt újjá. Bármit felvehetek nagyon jól érzem magam, és hatalmas önbizalmat ad, mindenkinek ajánlom megéri.

Ildikó

Én meg szeretném köszönni doktor úrnak ezeket a csodalatos új füleket, 21 évi almomat teljesítette...Csak ajánlani tudom mindenkinek!! Teljes szívből köszönöm!

Lang Orsolya

A Világ Legjobb Plasztikai Sebésze a Dr.Úr. Minden tökéletes nála garantáltan ( a kezelés, az eredmény, a szolgáltatás, ellátás, emberség, kedvesség felsőfokon maga a minőség )... :) Én imádom és csak is hozzá, bármikor!!! :)

Mohamed Fatima

Szeretnék köszönetet mondani a Doktor Úrnak és csapatának! Nekem két szépészeti beavatkozásom volt, egy mellnagyobbítás és egy hasplasztikám, zsírleszívással! Mindkettő tökéletesre sikerült! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Megváltozott az életem! Örök hála érte!!!

Nagy Renáta

Térkép

Elérhetőség

Elite Clinic cím 4026 Debrecen, Bem tér 9. 
Elite Clinic telefonszám +36 52 794-229
+36 52 794-259
+36 30 955-1798 
Elite Clinic email cím recepcio@eliteclinic.hu

 

Elite Clinic Google Plus oldala  Az Elite Clinic Facebook oldala

Kapcsolat