Zsírleszívás | Elite Clinic

Bejelentkezés +36 52 794-229 | +36 52 794-259 | +36 30 955-1798

Zsírleszívás

A zsírleszívás az egyik leghatékonyabb módszer az olyan zsírpárnák eltűntetésére, amelyektől edzéssel vagy diétával sem tudunk megszabadulni. A beavatkozás bármely testtájékon elvégezhető altatásban vagy helyi érzéstelenítésben és látványos, azonnali eredményt ad, de az új alak hónapok múltával válik véglegessé. Az apró bemetszés helyén csak egy szinte láthatatlan, néhány milliméteres heg marad vissza.

Fontos tudnunk, hogy a beavatkozás az egyes testtájékokon megjelenő lokális zsírfelesleg eltávolítására alkalmazható, tehát nem jelent megoldást nagy súlyfeleslegtől történő megszabadulásra. Segítségével elérhetjük a régóta kívánt feszes testet és arányos alakot, hiszen a zsírrétegtől történő megszabadulással megváltozik a test kontúrja. A zsírleszívás a narancsbőr kezelésére is alkalmazható. Az eredmény tartós, hiszen a leszívással maguk a zsírsejtek többsége is eltávolításra kerül. Nem szabad mellőzni az odafigyelést, de újabb súlyfelesleg lerakódása esetén is megmaradnak a műtét során kialakított arányok.

 

Konzultáció, előjegyzés

Az alábbi naptárból kiválasztva tudja időpont foglalási igényét jelezni!

Forduljon bátran szakértőinkhez kérdéseivel.
A megkeresést diszkréten kezeljük.

Vélemények

Megszeretném köszöni doktor úrnak az új melleimet amit felvarrással varázsolt újjá. Bármit felvehetek nagyon jól érzem magam, és hatalmas önbizalmat ad, mindenkinek ajánlom megéri.

Ildikó

Én meg szeretném köszönni doktor úrnak ezeket a csodalatos új füleket, 21 évi almomat teljesítette...Csak ajánlani tudom mindenkinek!! Teljes szívből köszönöm!

Lang Orsolya

A Világ Legjobb Plasztikai Sebésze a Dr.Úr. Minden tökéletes nála garantáltan ( a kezelés, az eredmény, a szolgáltatás, ellátás, emberség, kedvesség felsőfokon maga a minőség )... :) Én imádom és csak is hozzá, bármikor!!! :)

Mohamed Fatima

Szeretnék köszönetet mondani a Doktor Úrnak és csapatának! Nekem két szépészeti beavatkozásom volt, egy mellnagyobbítás és egy hasplasztikám, zsírleszívással! Mindkettő tökéletesre sikerült! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Megváltozott az életem! Örök hála érte!!!

Nagy Renáta

Térkép

Elérhetőség

Elite Clinic cím 4026 Debrecen, Bem tér 9. 
Elite Clinic telefonszám +36 52 794-229
+36 52 794-259
+36 30 955-1798 
Elite Clinic email cím recepcio@eliteclinic.hu

 

Elite Clinic Google Plus oldala  Az Elite Clinic Facebook oldala

Kapcsolat